Jesse Eisenberg is Lex Luthor in ‘Batman vs. Superman’

Bruce Wayne's trouwe butler Alfred zal worden gespeeld door Jeremy Irons.

Warner Bros. Pictures heeft vandaag bekendgemaakt dat Jesse Eisenberg de rol van Lex Luthor zal gaan spelen in Batman vs. Superman, de geplande sequel op Man of Steel (2013). Verder zal Alfred, de trouwe butler van Bruce Wayne, worden neergezet door Jeremy Irons. Regisseur Zack Snyder zei er het volgende over:

"Lex Luthor is de meest iconische vijand die Superman ooit heeft gehad. Hij is een gecompliceerde en hoog ontwikkelde man wiens intellect, rijkdom en uitstraling ervoor zorgen dat hij de enige sterveling is die het Superman moeilijk kan maken. Met Jesse in de rol zijn we in staat om dieper op deze interessante dynamiek in te gaan en daarbij verschillende, onverwachtse richtingen op te gaan."

"Zoals iedereen weet is Alfred niet alleen Bruce Wayne's trouwste vriend, maar daarnaast ook zijn bondgenoot, mentor, beschermer en vaderfiguur. Zonder zijn butler had Bruce nooit in Batman kunnen veranderen. Het is een eer om voor dit belangrijke personage over een ervaren, getalenteerde acteur als Jeremy te mogen beschikken."

Batman vs. Superman heeft verder rollen voor Henry Cavill (Superman/Clark Kent), Ben Affleck (Batman/Bruce Wayne), Gal Gadot (Wonder Woman/Diana Prince), Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) en Diane Lane (Martha Kent). De film staat gepland voor 6 mei 2016.



NieuwsFilm

meest populair