Nóg een slechterik in 'The Amazing Spider-Man 2'

Spider-Man krijgt het drukker en drukker.

Spider-Man (Andrew Garfield) gaat het nog druk krijgen in The Amazing Spider-Man 2. We weten al dat hij het op moet nemen tegen Electro (Jamie Foxx), Rhino (Paul Giamatti) en Green Goblin (Dane DeHaan), maar nu is er nog een slechterik bijgekomen. Regisseur Marc Webb onthulde in een tweet dat B.J. Novak de rol speelt van Alistair Smythe.


De naam Alistair Smythe is die van een van de vele vijanden van Spider-Man. Hij is de ooit aan een rolstoel gekluisterde wetenschapper die de Spider-Slayer robots maakte. Op een bepaald moment besluit hij om zichzelf ook maar in een hesje te hijsen en dan als Ultimate Spider-Slayer door het leven te gaan. Of Novak in deze film meer mag doen dan het maken van robots, is natuurlijk niet zeker. De hoop is dat de makers de film niet té vol met slechteriken stoppen. Enige tijd geleden sprak Novak al over zijn rol.

"Ik zit in een aantal scènes," vertelde hij toen. "Ze hebben me nooit verteld of ik dit wel of niet mag zeggen. Ik werk voor Oscorp. En ik ben iemand van de comic boeken, iemand van de oorspronkelijke comics. Dus ja, ik speel iemand. Ik zou niet willen zeggen dat mijn rol cruciaal is, maar ik ben ook geen figurant."

NieuwsFilm

meest populair