Meer bekend over hoofdrollen 'Fantastic Four'

En Dr. Doom zou weer te zien zijn.

THR heeft een nieuw bericht met nieuwe informatie over de aankomende Fantastic Four reboot. Niet alleen weet de site te schrijven over acteurs die screentests doen voor rollen in de film, ook is er iets meer bekend over de slechterik.

Tot nu toe is er nog maar één teamlid van de Fantastic Four gecast: Human Torch. Hij wordt gespeeld door Michael B. Jordan. Maar dan blijven er uiteraard nog drie superhelden over die gevonden moeten worden: Sue Storm, ofwel Invisible Woman; Reed Richards, ofwel Mr. Fantastic en Ben Grimm, ofwel Thing.

Volgens THR hebben twee actrices deze week een screentest gedaan voor de rol van Sue Storm: Kate Mara en Emmy Rossum. Verder heeft Miles Teller auditie gedaan voor de rol van Reed Richards, en Christian Cook voor de rol van Ben Grimm.

Er is ook al iets meer bekend over de slechterik van de film. Volgens THR moet dat Dr. Doom worden. Hij was in de vorige twee films ook al te zien, en werd toen gespeeld door Julian McMahon. Of het personage weer door een man gespeeld wordt is niet zeker, schrijft de site. Verder is de kans groot dat een grote naam gecast wordt voor de rol van Dr. Doom.

Overigens zijn de rollen verre van vastgelegd. De komende dagen en weken worden nog meer acteurs verwacht om auditie te doen voor de hoofdrollen in de film. Deze film van regisseur Josh Trank gaat in juni 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair