Beoogde soundtrack Tarantino-film 'The Hateful Eight' gelekt

Met zoals we gewend zijn veel klassiekers, maar ook moderne muziek.

The Hateful Eight is een film van Quentin Tarantino die er mogelijk nooit zal komen. Het scenario lekte en om die reden besloot hij de film niet te maken (hoewel daar nu over getwijfeld wordt). Nu blijkt dat er nog meer is gelekt, namelijk de beoogde soundtrack van de film.

Hieronder kun je een handgeschreven blaadje van Tarantino zien, waarop de muziek staat die hij wilde gebruiken. Daarnaast zijn ze bij Screencrush zou vriendelijk geweest een playlist op YouTube te maken, waardoor je alle nummers kunt beluisteren in de volgorde waarop Tarantino ze opgeschreven heeft. Het is een mooie manier om enigszins een beeld te krijgen van de sfeer die de film zou hebben gehad.

The Hateful Eight zou draaien om een groep premiejagers die het kleine stadje Red Rock plunderen. In een garenwinkeltje schuilen ze voor een storm. Dat winkeltje is overgenomen door een generaal van de Confederatie, een vermeende beul, een Fransman met de naam Bob en een cowboy die luistert naar de naam Joe Gage. De ego's van de groepen botsen uiteraard, met als gevolg een bloederige stand-off in de typische stijl van Tarantino.





NieuwsFilm

meest populair