Ron Howard in onderhandelingen voor 'The Jungle Book'

Stelt hij Inferno dan uit?

Het lijkt erop dat er weer een nieuwe regisseur gevonden is voor de live action The Jungle Book-film waar Warner Bros aan werkt. Ron Howard is volgens THR in onderhandelingen om de film te regisseren. De studio probeert dit project al enige tijd te realiseren, vooral omdat Disney tegelijkertijd werkt aan een Jungle Book-film.

Mocht Howard de film regisseren dan wordt dat zijn eerste familiefilm sinds 2000, toen hij The Grinch uitbracht. Recent regisseerde hij nog Rush, en op dit moment heeft Howard nog veel andere projecten op stapel staan. Het is dus de vraag of hij de film daadwerkelijk gaat regisseren.

De versie van Disney, die geregisseerd wordt door Jon Favreau, komt in 2015 uit, en Warner zou zijn versie voor die tijd willen uitbrengen. Howard heeft echter nog een aantal projecten staan op dit moment. Zo is hij op dit moment bezig met de post-productie van Heart of the Sea. Daarna heeft Howard nog Inferno staan, de nieuwste Dan Brown-verfilming. Die moet in december 2015 uitkomen. En dan is er nog Mena, dat Howard voor Universal regisseert.

Omdat Warner zijn film zo snel mogelijk uit wil brengen, zou het kunnen dat Howard zijn andere projecten moet uitstellen. Zeker is dat niet, maar de verwachting is dat er snel meer duidelijkheid komt.



NieuwsFilm

meest populair