Algemeen

Eerste indruk: Robert De Niro als coach van bokser Roberto Duran

Hij staat voor de verandering een keertje niet in de ring.

door Jan-Peter Rook op 18.02.2014 om 14:51 in Algemeen
Robert De Niro keert binnenkort nog eenmaal terug binnen de ring in de komedie Grudge Match, maar voor zijn volgende film neemt hij een stapje terug en zal hij enkel als coach optreden. In Hands of Stone speelt hij bokstrainer Ray Arcel, de man achter vechtjas Roberto Duran, gespeeld door Édgar Ramírez. De dramafilm wordt geregisseerd door door Jonathan Jakubowicz. Hieronder vind je de eerste foto.

De in Panama geboren Roberto Durán begon zijn professionele loopbaan in 1968, toen hij zestien jaar was, en ging 34 jaar later met pensioen. In 1980 versloeg hij Sugar Ray Leonard in een wedstrijd die bekendstaat als 'The Brawl in Montreal' en had daarmee de WBC weltergewicht titel voor het grijpen. In de terugwedstrijd choqueerde Durán de hele bokswereld door tijdens de wedstrijd plotseling op te geven met de woorden "no mas".

Verder zijn er rollen voor Ruben Blades, Ellen Barkin en John Turturro. Er is nog geen releasedatum bekend.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Damn, wat ziet RDN er hier oud uit zeg. Mar dit kan wel eens een leuke boksfilm opleveren, Ramirez is ook een prima acteur.

Btw, nog even over Grudge Match, ik vind dat we hier Nederlandse releases moeten aanhouden, niet de Amerikaanse, want die film komt hier eind volgende maand pas uit en is imo niet van vorig jaar.
Want anders denken veel mensen waarschijnlijk "Vorig jaar? Goh, hoe komt het dat ik die film gemist heb?"

movieboy

Avatar

De rol van de "oude" man begint al stil aan te komen bij de niro :D

Masterbrain

Avatar

Decepticon "Damn, wat ziet RDN er hier oud uit zeg. Mar dit kan wel eens een leuke boksfilm opleveren, Ramirez is ook een prima acteur.

Btw, nog even over Grudge Match, ik vind dat we hier Nederlandse releases moeten aanhouden, niet de Amerikaanse, want die film komt hier eind volgende maand pas uit en is imo niet van vorig jaar.
Want anders denken veel mensen waarschijnlijk "Vorig jaar? Goh, hoe komt het dat ik die film gemist heb?""dat dacht ik ook al je bespaart me flink wat zoekwerk(;, maar de plaatser van dit artikel heeft het namelijk over de wereldwijde Amerikaanse release , wat hij dr bij was vergeten te vertellen.

Met alle respect maar sommigen FT schrijvers raffelen soms iet te snel af.

ON : De Niro speelt de laatste tijd gewoon een personage heb helemaal geen gevoel meer bij hem dat ik vroeger wel had ,komt doordat hij is uitgespeeld en niet veel trainde , wat je van Sly wel kunt zeggen 65 + en ripped to the ass ,alleen dat soms irritante stemmetje.

martin82

Avatar

Roberto Duran een van de grootste boksers aller tijden, ik kijk uit naar deze film!

nieuwslaatste nieuws

meest populair