Video

Teaser trailer 'Guardians of the Galaxy'!

Sci-fi Marvel-avontuur lijkt flitsend spektakel te worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 19.02.2014 om 06:18 in Video
Met drie foto's en een sneak peak zagen we al eerste glimpen van Guardians of the Galaxy, de tweede Marvel Studios' superheldenfilm van 2014. Hieronder kun je kijken naar de volledige teaser trailer, welke aantoont dat er de nodige humor in de film zit verwerkt.

Guardians of the Galaxy speelt zich af in de verre uithoeken van de ruimte, waar de ruimtereiziger Peter Quill het middelpunt wordt van een klopjacht. Quill heeft namelijk een bepaald voorwerp gestolen. Om zich van zijn belagers af te schudden, sluit hij een pact met een groep buitenaardse buitenbeentjes: Gamora, Rocket, Drax the Destroyer en Groot.

De sci-fi film van James Gunn (Super, 2010) en met Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Glenn Close, John C. Reilly, Benicio Del Toro, Bradley Cooper en Vin Diesel draait vanaf 14 augustus in de Nederlandse (3D) bioscoop.


51 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jonathancrane

Avatar

Mensen hebben altijd wat te zeiken ! De trailer ziet er juist leuk uit, en we weten voorlopig nog niet hoe de film gaat worden, omdat niemand het nog gezien heeft. Om Hooked On A Feeling van Reservoir Dogs erin te gooien, vond ik een plezierige verrassing :P

Angelater

Avatar

Fijn om het gehele plaatje plaatje te zien nu alle stukken bij elkaar gekomen zijn. Je krijgt nog niet veel mee van het verhaal, maar de effecten zien er goed uit in ieder geval. En tja, meestal kan ik de humor wel waarderen, maar zal het in de film moeten meemaken. Want uit de trailer is het allemaal nog niet zo grappig. Wel benieuwd hoe lang dit ding zal worden. Kleine 2 uurtjes?

pmw84

Avatar

Nee, dit spreekt me toch niet aan. heb de trailer paar x bekeken, alles behalve WAUW gevoel.

mssn komt het ook omdat ik niet bekend ben met het verhaal .. vroeger wist ik niet eens dat zij bestonden

mssn de tweede trailer pakt me wel

ik ben echt bang dat deze film zwaar gaat floppen :s

SunChaser

Avatar

eltorro "Tuurlijk niet, wat de laatste 2 Marvel films miste was juist humor. "

Vond dat er teveel humor in IM3 en T2 zat

Bilbo

Avatar

Kan dit wel waarderen. Ziet er wat lichter uit dan wat we normaal aan blockbusters voorgeschoteld krijgen; constant films die proberen de sfeer van Nolan's Batman te halen bv. . Zou wel eens lekker zijn om gewoon een wat luchtige blockbuster te krijgen, en dit lijkt me daar zeer geschikt voor.

Goov25

Avatar

Leukleuk :) Zin in!

filmgast

Avatar

Iets grappigere toon dan verwacht maar tot het einde met een glimlach naar gekeken. Werd wel tijd voor wat nieuwe gezichten in het Marvel Universe en ik denk dat dit een hele goede aanwinst is. Avengers in space!

eltorro

Avatar

Ziet er geweldig uit en zo te zien blijft James Gunn toch een beetje in zijn stijl werken8-)

mikeydw "Wel een interessante trailer, al hoop ik van harte dat sommige humor uit de trailer ook daadwerkelijk specifiek voor de trailer is gemaakt. Ik hoef geen misplaatste grappen meer te zien zoals bij Iron Man 3...

Bedoel als ik een komedie wil kijken, dan pak ik wel een komediefilm"

Tuurlijk niet, wat de laatste 2 Marvel films miste was juist humor. Zo is de eerste Iron Man film ook groot geworden. En het moet allemaal niet te serieus worden.

McGraig "Als dit geen Marvel productie was zouden de speculaties over het floppen je om de oren vliegen. Ik zie overigens niet in hoe dit ooit zou kunnen passen binnen hetzelfde plaatje als Hulk, Iron Man en co.
Het ziet er prachtig uit, welke blockbuster niet tegenwoordig, maar het lijkt in de teaser een pure komedie. Meer Galaxy Quest dan Star Wars. Met een vliegende wasbeer en een pratende treurwilg mag er best wel een berg humor in maar als de trailer dan ook nog eindigt met dat vreselijke Hooked on a Feeling van Jonathan King ziet het er niet erg rooskleurig uit. Wie weet valt het mee; maar de trailer is niet best."

Deze film is gewoon wat meer SF en zo is Thor bijvoorbeeld wat meer fantasie. Het enigste verschil met Thor zo te zien, is dat Thor zich zelf veelte serieus neemt en deze film niet.

Chrischzz "Ziet er erg leuk uit..

Alleen mis ik een beetje de connecties met de andere Marvel films in deze trailer.. Waardoor het een losstaande ruimte actie commedy lijkt.. Dat kan weer klantjes kosten.."

Misschien, maar anders wordt het binnen Marvel ook weer allemaal te veel een verplicht nummertje.

filmgast

Avatar

jaime91 "Inderdaad ja. De humor in Iron Man 3 vond ik heel leuk, in Thor 2 niet altijd. Daar vond ik het zelfs wat to much.

De grappen in deze trailer zijn aardig. Maar wat ik vooral zo tof vind is dat dit echt weer iets nieuws is in het Marvel Universum. Hoe zeer ik ook uitkijk naar Cap 2 Captain America en Shield ken ik inmiddels wel. De Guardians nog helemaal niet, en het ziet er ook totaal anders uit dan Thor. Het doet me zelfs denken aan Star Trek. En ze nemen zich zoals hier ook al opgemerkt wordt niet al te serieus en ook dat spreekt me wel aan."


In mijn idee had Thor 2 veel betere humor dan in deel 1. Ik vond deel 1 echt tenenkrommend slecht en juist die wat luchtigere momenten in Thor 2 vond ik een mooie afwisseling.

Decepticon

Avatar

Ja gaaf man, ziet er gaaf uit. Ook lachen, in de film zal het nog beter vallen denk ik, maar ik moest nu al lachen.
Deze trailer laat vooral de komische kant van de film zien, zonder een blik op de villains.
De volgende trailer zal wel de serieuzere kant laten zien en zullen we ook de villains Yondu en Ronan The Accuser zien.
Wel goed dat we al een blik zien van Taneleer Tivan The Collector en Nebula.

Ik snap ook niet waarom de officiele trailer nu ineens (wereldwijd) teaser trailer wordt genoemd? Deze duurt ook al 2.31.
Een teaser hoort niet alleen te teasen, maar hoort ook minder dan 1 minuut lang te duren! 30 tot 40 seconden, dat is een teaser trailer. Langer dan een minuut is imo officieel al een theatrical trailer.
Deze met 2.31 is een theatrical trailer.

Maar misschien bekijken ze het nu idd, dat als het verhaal nog niet gepresenteerd wordt, het een teaser trailer is en als het verhaal wel gepresenteerd wordt een theatrical trailer. O+

FilmMaster

Avatar

De grappen zijn slecht, de dialogen ook sowieso.
Bah, wat een domme domme trailer zeg, verbaasde me gewoon.

warrior2011

Avatar

Airbender "Wat een KUT trailer! Dit wordt Marvel's eerste flop gegarandeerd."


De meerderheid van de reacties hier is positief, maar omdat jij het een KUT trailer vindt wordt het volgens jouw een flop? Als je dan tenminste een goede reden geeft..

On-topic: De personages en het wereldje vindt ik er tot zover goed uitzien, hoop dat Benicio del Toro een overtuigende badguy kan neerzetten.

Papigiulio

Avatar

Top trailer, nu nog de stem van Groot en raccoon horen. Hopen dat die niet tegenvallen. Die scene met die middelfinger, erg droog hah

Ed Crane

Avatar

neebz "Zal me niets verbazen als dit de grote klapper wordt van de al zo drukke filmzomer. Ik kijk persoonlijk ook het meest uit naar GotG en TMNT, bij de rest van de releases heb ik een beetje het gevoel van been there, done that."


En een zoveelste Marvel-film en weer een Ninja Turtles verfilming is géén been there, done that :?

Ereptile

Avatar

En dit vind ik dan nog de beste! :) De rest van de plaatjes staan op CBM. (bron).

afbeelding

En als je dan kijkt in de teaser van het gelekte Comic-Con filmpje, zie je wat er nog allemaal veranderd is in de uiteindelijke versie :) Of die move van Rocket en Groot is hun signature move.

shellghost

Avatar

Decepticon "Ja, ik denk dat je de enige bent.
En volgens mij weet je helemaal niet wat een buikje is, want ik zie er geen.
Ik vind Gamorra er wel sexy en zeker wel dodelijk uit zien. Ze heeft echt wel een mean lethal blik over haar gezicht.
Dat je haar niet lekker vind, heeft denk ik eerder te maken met dat je Saldana niet lekker vindt?"


Vind dit toch echt onder een buikje vallen:
afbeelding

Ow en dit vind ik Gamora:
afbeelding
Niet:
afbeelding

Alsof ze uit Tsjernobyl gekropen is... :X

B@chelor

Avatar

Ja hoor...dit ziet er wel leuk uit.

jaime91

Avatar

Sodeju dat is fijn wakker worden! :E Ik vind het er echt heel leuk uitzien. Jammer dat Rocket en Groot nog niet praten in deze trailer, maar ik denk wel dat die Rocket de show gaat stelen. Man wat ziet die er vet uit!

Eigenlijk vind ik vrijwel alles vet uitzien! Leuke muziek ook. Dit is denk ik toch wel de Marvel film waar ik het meest benieuwd naar ben. Ik kan nu ook niet meer wachten totdat de Guardians deel worden van The Avengers, maar helaas duurt dat nog wel ff....

benjamin

Avatar

Gisteren niet zo zwaar onder de indruk van die 20 seconden, maar dat is ondanks alles toch heel kort. Deze trailer had mij alvast een paar keer doen glimlachen en humor is bij deze film steeds belangrijk - en om eerlijk te zijn denk ik dat in een film met een wasbeer en die Groot het wel eens belangrijk kan zijn jezelf niet al te serieus te nemen ook. Ziet er goed uit.

Verder ook wel bizar hoe Saldana in elke blockbusterreeks waarin ze meedoet een andere kleur heeft.

Decepticon

Avatar

eltorro "wat de laatste 2 Marvel films miste was juist humor"
Volgens mij heb je Iron Man 3 en Thor 2 gemist.

Iedereen heeft zijn eigen smaak in humor uiteraard, maar in die 2 films en metname Thor 2 zit veel humor, typische Marvel humor.

ironboy

Avatar

Chrischzz "Ziet er erg leuk uit..

Alleen mis ik een beetje de connecties met de andere Marvel films in deze trailer.. Waardoor het een losstaande ruimte actie commedy lijkt.. Dat kan weer klantjes kosten.."de collector van thor 2 zit er wel in

SunChaser

Avatar

Weet niet wat ik ervan moet denken, beetje lame trailer met geblurde middelvinger en gecensureerde assholes. En zie er geen Marvel in, behalve de She Hulk dan.

dwayn0

Avatar

Ja mooi dit. Gewoon the Guardians een eerste stand alone avontuurtje geven en dan in een post-credit scene die Nick Fury laten opdraven om ze voor shield te laten werken. Waarschijnlijk met net zoiets als een tessarect achtig wapen. Marvel gaat dit echt niet verpesten hoor, dit komt wel goed.

XanaduNL

Avatar

Dit is volgens mij gewoon Trailer #1. :p

mikeydw

Avatar

Wel een interessante trailer, al hoop ik van harte dat sommige humor uit de trailer ook daadwerkelijk specifiek voor de trailer is gemaakt. Ik hoef geen misplaatste grappen meer te zien zoals bij Iron Man 3...

Bedoel als ik een komedie wil kijken, dan pak ik wel een komediefilm

Ice

Avatar

Hoezo is dit een teaser trailer? Dit is toch gewoon een volwaardige trailer?
Ow nee, wacht.. Wat ze tegenwoordig een trailer noemen is het volledige plot en alle leuke scenes in een filmpje van 2.30 minuut proppen.
Een normale trailer hoort een teaser te zijn, zodat je de film wil gaan zien. Zoals deze trailer. Meer hoef ik niet te zien om te gaan kijken hoor.

neebz

Avatar

Gigan72 "Mah sorry mensen maar dit is niets laat maar zitten misschien ooit een x op dvd/blu-ray"


De trailer spreekt je behoorlijk tegen en dit blijft natuurlijk een persoonlijke mening. Maar ik ben wel benieuwd waarom je geen vertrouwen hebt in dit project?

Ontopic:

Zal me niets verbazen als dit de grote klapper wordt van de al zo drukke filmzomer. Ik kijk persoonlijk ook het meest uit naar GotG en TMNT, bij de rest van de releases heb ik een beetje het gevoel van been there, done that.

benjamin

Avatar

Ice "Hoezo is dit een teaser trailer? Dit is toch gewoon een volwaardige trailer?
Ow nee, wacht.. Wat ze tegenwoordig een trailer noemen is het volledige plot en alle leuke scenes in een filmpje van 2.30 minuut proppen.
Een normale trailer hoort een teaser te zijn, zodat je de film wil gaan zien. Zoals deze trailer. Meer hoef ik niet te zien om te gaan kijken hoor."


Inderdaad, wat mij betreft zou het ook ideaal zijn als het hierbij blijft - als je in 2 minuten mensen niet kunt overtuigen zal het in 5 (aka 2 trailers) ook niet lukken wellicht.

MikeyMo

Avatar

Ik denk ook dat deze film nog wel eens zou kunnen gaan floppen...

Vond de humor ook maar doodslaan in de trailer

bobbyz

Avatar

VET! VET! VET!

McGraig

Avatar

Als dit geen Marvel productie was zouden de speculaties over het floppen je om de oren vliegen. Ik zie overigens niet in hoe dit ooit zou kunnen passen binnen hetzelfde plaatje als Hulk, Iron Man en co.
Het ziet er prachtig uit, welke blockbuster niet tegenwoordig, maar het lijkt in de teaser een pure komedie. Meer Galaxy Quest dan Star Wars. Met een vliegende wasbeer en een pratende treurwilg mag er best wel een berg humor in maar als de trailer dan ook nog eindigt met dat vreselijke Hooked on a Feeling van Jonathan King ziet het er niet erg rooskleurig uit. Wie weet valt het mee; maar de trailer is niet best.

MisterMarvel

Avatar

mikeydw "Wel een interessante trailer, al hoop ik van harte dat sommige humor uit de trailer ook daadwerkelijk specifiek voor de trailer is gemaakt. Ik hoef geen misplaatste grappen meer te zien zoals bij Iron Man 3...

Bedoel als ik een komedie wil kijken, dan pak ik wel een komediefilm"


Ik kan de humor van marvel juist wel waarderen. Vind de humor in de nieuwe spiderman ook geniaal. Wel jammer dat je nog niet echt een beeld krijgt van de verhaal lijn maar das is des te meer een reden zeker uit te kijken naar deze film. Of ik hier meer naar uit kijk dan avengers gaat hem denk ik niet worden. Toch kijk ik wel uit naar het moment dat het allemaal samen komt. Met een beetje mazzel gaan we door tot phase 10. Toch blijft dit lekker worden!!!

Gigan72

Avatar

Mah sorry mensen maar dit is niets laat maar zitten misschien ooit een x op dvd/blu-ray

tylerdv

Avatar

Wat een top trailer!

Toen ik gisteren de eerste beelden zag, had ik zoiets van WOW. Maar nu ik de trailer heb gezien, heb ik zoiets van BRING IT ON.

Kan niet wachten.

Ik moet wel zeggen dat ik het altijd een hele gewaagde stap vind nieuwe personages uit het Marvel wereldje te introduceren, maar we zitten nu in 2014 en ik denk dat de Marvel-fans hier wel aan toe zijn.

Ben echt benieuwd!

Inartie

Avatar

Ik kijk hier erg naar uit.

Niks mis met wat humor in een film.

Remco

Avatar

Haha dit zou weleens heel vermakelijk kunnen worden :D

SunChaser

Avatar

Dit is de. Volwaardige trailer, de. Teaser was een pa ar uur daarvoor

Ereptile

Avatar

Het ziet er wel mooi uit :) Alleen is de sfeer inderdaad anders vergeleken met andere Marvel films. Er zit blijkbaar wel veel humor in. En ergens is dat wel goed, maar niet teveel natuurlijk. Maar Rocket Raccoon begin ik wel stoer te vinden :) En zolang je maar een groene huidskleur hebt, is het geen probleem om halfnaakt voor de camera te staan blijkbaar :D

Chrischzz

Avatar

Ziet er erg leuk uit..

Alleen mis ik een beetje de connecties met de andere Marvel films in deze trailer.. Waardoor het een losstaande ruimte actie commedy lijkt.. Dat kan weer klantjes kosten..

StarWars2015

Avatar

Chrischzz "Ziet er erg leuk uit..

Alleen mis ik een beetje de connecties met de andere Marvel films in deze trailer.. Waardoor het een losstaande ruimte actie commedy lijkt.. Dat kan weer klantjes kosten.."


Benicio Del Toro/The Collector komt in beeld, dus daar zit alvast 1 connectie. Uiteindelijk denk ik dat the Guardians terug komen in Avengers 3, daarnaast komt Thanos ook voor in deze film als ik me niet vergis.

shellghost

Avatar

Ben ik nou de enige die Drax & Gamora niks vind op deze manier?
Drax heeft een buikje, iets wat totaal niet hoort vind ik.
En Gamora??
Die hoort er lekker uit te zien en dodelijk tegelijkertijd.
Niet dodelijk saai en lelijk opgemaakt.

Dijkie

Avatar

Had van mij best aanrader bij gemogen. Ben in iedergeval onder de indruk van deze teaser. Ik zit er in iedergeval deze zomer

jaime91

Avatar

Decepticon "Volgens mij heb je Iron Man 3 en Thor 2 gemist.

Iedereen heeft zijn eigen smaak in humor uiteraard, maar in die 2 films en metname Thor 2 zit veel humor, typische Marvel humor."

Inderdaad ja. De humor in Iron Man 3 vond ik heel leuk, in Thor 2 niet altijd. Daar vond ik het zelfs wat to much.

De grappen in deze trailer zijn aardig. Maar wat ik vooral zo tof vind is dat dit echt weer iets nieuws is in het Marvel Universum. Hoe zeer ik ook uitkijk naar Cap 2 Captain America en Shield ken ik inmiddels wel. De Guardians nog helemaal niet, en het ziet er ook totaal anders uit dan Thor. Het doet me zelfs denken aan Star Trek. En ze nemen zich zoals hier ook al opgemerkt wordt niet al te serieus en ook dat spreekt me wel aan.

Glennekeeeee

Avatar

Heerlijke trailer! ik ben overtuigd!

Gigan72

Avatar

neebz "De trailer spreekt je behoorlijk tegen en dit blijft natuurlijk een persoonlijke mening. Maar ik ben wel benieuwd waarom je geen vertrouwen hebt in dit project? ."


Als ik naar de trailer kijk heb ik zo iets van hmm dit heb ik al eerder gezien ( ja ik weet het veel films hebben dat helaas )
Het maak bij mij ( nog ) geen indruk.

En op dit moment heb ik niet veel vertouwen er in om dat ik denk dat dit niet aanspreek bij het grote publiek ( zeker hier in Nederland)
Het grote publiek gaat toch meer voor Spider-man Iron-man enz enz dan dit.

Tuurlijk hoop ik voor de makers en de fans dat het een succes wordt en dat de film goed is.
Persoonlijk ben ik ook niet zo superhelden fan.
Misschien als ik eerst nog wat meer kan zien dat ik bijdraai maar dat is afwachten.

neebz

Avatar

Gigan72 "Als ik naar de trailer kijk heb ik zo iets van hmm dit heb ik al eerder gezien ( ja ik weet het veel films hebben dat helaas )
Het maak bij mij ( nog ) geen indruk.

En op dit moment heb ik niet veel vertouwen er in om dat ik denk dat dit niet aanspreek bij het grote publiek ( zeker hier in Nederland)
Het grote publiek gaat toch meer voor Spider-man Iron-man enz enz dan dit.
"


Ben ik volkomen met je eens, maar ook Iron Man was vrijwel onbekend bij het grote publiek en ook daar nam Marvel een gok om er een film van te maken. Persoonlijk denk ik dat GotG prima in het rijtje past van de reeds bekende superheroes. En het zal me niet verbazen als de film bij de meesten wel een sterke indruk achterlaat.

StarWars2015 "Benicio Del Toro/The Collector komt in beeld, dus daar zit alvast 1 connectie. Uiteindelijk denk ik dat the Guardians terug komen in Avengers 3, daarnaast komt Thanos ook voor in deze film als ik me niet vergis."


En thanos vangt, correct me if im wrong, in de comics gamora op nadat haar volk is uitgemoord. De link tussen GotG en de andere helden/villains is er zeker, ik ben verder niet bekend met de serie maar ben erg benieuwd hoe de guardians een plek gaan krijgen binnen in de Marvel Universe.

Decepticon

Avatar

shellghost "Ben ik nou de enige die Drax & Gamora niks vind op deze manier?
Drax heeft een buikje, iets wat totaal niet hoort vind ik.
En Gamora??
Die hoort er lekker uit te zien en dodelijk tegelijkertijd.
Niet dodelijk saai en lelijk opgemaakt."
Ja, ik denk dat je de enige bent.
En volgens mij weet je helemaal niet wat een buikje is, want ik zie er geen.
Ik vind Gamorra er wel sexy en zeker wel dodelijk uit zien. Ze heeft echt wel een mean lethal blik over haar gezicht.
Dat je haar niet lekker vind, heeft denk ik eerder te maken met dat je Saldana niet lekker vindt?

neebz

Avatar

Ed Crane "En een zoveelste Marvel-film en weer een Ninja Turtles verfilming is géén been there, done that :?"


Iets met persoonlijke voorkeur enzo... :)

keesje500

Avatar

Er hangt zowiezo een heel aparte sfeer in die teaser...ben erg benieuwd ook naar de stemmen...