Eerste poster 'Guardians of the Galaxy'!

...van de makers van Iron Man, Thor, Captain America en The Avengers.

Vele filmliefhebbers waren nieuwsgierig naar de eerste beelden van Marvel Studios' gewaagde sci-fi superheldenproject Guardians of the Galaxy en zij werden op hun wenken bediend afgelopen dagen met drie foto's, een sneak peek, de teaser trailer, de vele stills en vijf introductievideo's. Nu is het tijd voor de eerste filmposter. Check hem hieronder.

Het affiche geeft er duidelijk blijk van dat Walt Disney en Marvel Studios er niet zo zeker van zijn dat de sci-fi actiekomedie van James Gunn (Super, 2010) bij het grote publiek zal landen. Er wordt namelijk duidelijk aangegeven dat de studio achter Iron Man, Thor, Captain America en The Avengers verantwoordelijk is voor de prent. Oordeel zelf verder en klik desnoods voor een vergroting:



Vanaf 14 augustus in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder de IGN Rewind:


Guardians of the Galaxy speelt zich af in de verre uithoeken van de ruimte, waar de ruimtereiziger Peter Quill het middelpunt wordt van een klopjacht. Quill heeft namelijk een bepaald voorwerp gestolen. Om zich van zijn belagers af te schudden, sluit hij een pact met een groep buitenaardse buitenbeentjes: Gamora, Rocket Raccoon, Drax the Destroyer en Groot.

NieuwsFilm

meest populair