Bradley Coopers Rocket Raccoon spreekt in promo 'Guardians of the Galaxy'

UPDATE: Alle personages worden geïntroduceerd, ook Vin Diesels Groot.

De recente teaser trailer van Guardians of the Galaxy gaf een snelle introductie van de vele personages die hun opwachting maken in de Phase 2-film van Marvel Studios. We hoorden de digitale personages Rocket Raccoon en Groot echter nog geen woord zeggen. Marvel heeft nu een promo verspreid.

Van de levende boom Groot, ingesproken door Vin Diesel, is bekend dat hij een (zeer) beperkt repertoire heeft. De wasbeer Rocket zal daartegenover zijn bekkie hoogstwaarschijnlijk niet dicht kunnen houden. En hoe kan het ook anders; zijn stem wordt ingesproken door Bradley Cooper.

In onderstaande introductievideo 'Meet the Guardians of the Galaxy: Rocket' horen we Rocket Raccoon voor het eerst een paar woorden zeggen. In de video over Groot zien we er een korte introductie door Diesel over het opvallende personage. Ook maken de snelle beelden nogmaals duidelijk dat de VFX in deze sci-fi superheldenfilm van de bovenste plank zijn.

Guardians of the Galaxy van James Gunn (Super, 2010) draait vanaf 14 augustus in de Nederlandse (3D) bioscoop. Check hier de trailer.



UPDATE: Ondertussen heeft Marvel ook de video's van Gamora (Zoe Saldana) en Drax the Destroyer (Dave Bautista) online gezet. Die van Star-Lord (Chris Pratt) volgt waarschijnlijk snel, aangezien deze nog op 'privé' staat stond.





NieuwsFilm

meest populair