Video

Nieuwe featurette 'The Grand Budapest Hotel'

Het nieuwste rariteitenkabinet van Wes Anderson.

door Zilko Tarici op 22.02.2014 om 13:43 in Video
Een nieuwe featurette van Wes Andersons nieuwste film, The Grand Budapest Hotel, staat nu online. In het kijkje achter de schermen leren we meer over het verhaal van de film.

Naast Ralph Fiennes bestaat de enorme cast van de film uit o.a. Jude Law, Willem Dafoe, Bill Murray, Jason Schwartzman, Saoirse Ronan, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Owen Wilson, Edward Norton en Harvey Keitel. The film gaat over de avonturen van Gustave H, een legendarische conciërge in een hotel tussen de twee Wereldoorlogen, en Zero Moustafa, de hotelklerk die zijn trouwste vriend wordt. Het verhaal gaat over de diefstal en zoektocht naar een extreem waardevol schilderij en de strijd voor een enorm familiefortuin.

The Grand Budapest Hotel draait vanaf 13 maart 2014 in de bioscoop.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Kan alleen maar zeggen dat deze prent absoluut een aanrader is.

dusk

Avatar

Hier kijk ik nu echt naar uit! Smiley face

WesleyK

Avatar

Kan niet wachten om hem morgen op het PAC Festival te bekijken, samen met oa Her en Osage Country

YOLO

Avatar

Ben geen Wes liefhebber. De meeste humorfilms die hij heeft gemaaklt zijn nogal raar. Beetje hitt and miss gevalletje. The Royal Tenenbaums is vind ik echt flauw. Daartegen vind ik The Darjeeling Limited wel 1 van de beste 2007 films. De trailer van The Grand Budapest Hotel is mij wel goed bevallen. Toch maar een kijkje nemen naar deze film.

NieuwsFilm

meest populair