Trailer beter bekeken: 'Godzilla'

Zijn dat andere monsters?

Gisteren werd er eindelijk een nieuwe trailer vrijgegeven van Godzilla. In goede traditie hebben we daarom vandaag een betere blik op de trailer. Hieronder vind je allereerst de nieuwe trailer en vervolgens vijfentwintig screenshots. Helemaal onderaan is een mooie blik op het titelmonster te zien.

Interessant is ook dat de foto’s de belofte in zich lijken te houden dat er meer dan één groot monster in de film zit. Niet alleen zien we iets dat lijkt op een eierstreng, ook is er een poot te zien die niet lijkt op die van Godzilla. Heel vreemd zou dat niet zijn, gezien eerdere woorden van regisseur Gareth Edwards. Hij vertelde in een eventueel vervolg graag meer monsters te willen laten zien, die bijvoorbeeld met z’n allen op een groot eiland wonen.

In Godzilla is het aan een groep wetenschappers om het gigantische monster een halt toe te roepen. De hoofdrollen in de film zijn voor Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston en Ken Watanabe. De film draait vanaf 15 mei in de bioscopen.




















































NieuwsFilm

meest populair