Nieuwe trailer 'Jupiter Ascending'

De Wachowski's gaan de ruimte in.

Op het web is een nieuwe (Japanse) trailer verschenen van de film Jupiter Ascending van Andy en Lana Wachowski. Voor de sci-fi film spant het duo opnieuw samen met producent Grant Hill, met wie zij eerder samenwerkte aan de flop Speed Racer (2008) en het fraaie Cloud Atlas (2012).

In de sci-fi film Jupiter Ascending, waarvan het budget ergens ligt tussen de $100 en $200 miljoen, zijn de hoofdrollen voor onder Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Terry Gilliam, Eddie Redmayne en Jo Osmond. Vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscoop.


In Jupiter Ascending wordt Jupiter Jones (Kunis) geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voorbestemd is voor grootse dingen. Als ze volwassen is, droomt Jupiter van de sterren, maar doet ze niet veel anders dan in de harde realiteit toiletten schoonmaken. De genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager Caine (Tatum), blijkt echter naar de Aarde te zijn afgereisd om Jupiter op te sporen. Ze vangt een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte – haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.

NieuwsFilm

meest populair