Na zijn 'Captain America'-deal neemt Chris Evans een break

Focust Evans zich op zijn regie-ambities?

Als over ruim een jaar de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron in de bioscoop te zien is, is het voor acteur Chris Evans de vierde keer dat hij de rol speelt van de superheld Captain America. Daarna zal hij nog minimaal twee keer te zien zijn als Caps, aangezien hij een deal sloot voor zes films.

Als hij klaar is met de films van Marvel Studios neemt hij gelijk een break van het acteren. Tegenover het Britse magazine Glamour zei hij: "Als ik klaar ben met het Marvel-contract, dan denk ik dat ik een poosje stop met acteren. Als acteur ben je een stukje van een hele grote puzzel. Als ik achteraf een film terugzie, dan is het soms goed, soms ook heel slecht."

De acteur, die binnenkort ook te zien is in Snowpiercer, maakt dit jaar zijn debuut als regisseur. Hij staat zowel voor als achter de camera voor de romkom 1:30 Train. Hierover zei hij nog het volgende: Als regisseur is het heel anders. Dan krijg je te maken met elk klein onderdeel van de film. Ondanks dat het een enorme uitdaging was, ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt."

Eind maart duikt Evans op als Captain America in Captain America: The Winter Soldier, de tweede stand-alone film rond het personage.



NieuwsFilm

meest populair