Help mee met de grote Filmsoptv.com SMS test!

Vanaf de eerste dag leek het ons een extreem hip idee om bezoekers de mogelijkheid te bieden zichzelf een SMS te laten sturen kort voordat een film op televisie begint, en dat is binnenkort ook mogelijk. Nu moet deze "feature" echter even flink getest worden en daar hebben we je hulp bij nodig! Het is heel simpel. We hebben een film uitgekozen voor aanstaande zondag 26 Januari te weten: "Soldier" (er was helaas niks beters). Nu willen we zoveel mogelijk SMS berichten versturen alleen voor deze film om te kijken of ze allemaal goed en op tijd aankomen. Als je ons wilt helpen (ja toch!) stuur dan een SMS naar het nummer 4010 waar het volgende instaat:

info film 4721

Je ontvangt dan 15 minuten voordat deze film begint (22:15) een SMS reminder. Deze SMS reminder kost je niks! In het SMS bericht moet dan het volgende staan:

Filmsoptv SMS reminder: De film Soldier begint om 22:15 op V8. Veel kijkplezier!

Nu komt het belangrijkste! Gooi de SMS niet weg maar bewaar hem nog even. Start je computer op (zodra je de kans hebt) en ga naar de volgende url:

http://www.filmsoptv.com/smstest > http://www.filmsoptv.com/smstest

Daar staat een simpel formulier met een paar vragen die ons mede antwoord geven of alles goed is gegaan.

That's it! Je doet ons er echt een enorm plezier mee!

disclaimer: Wij zullen je mobiele nummer nooit of te nimmer doorgeven aan andere partijen of zelf gebruiken voor andere doeleinden dan deze test. Na het versturen van de SMS wordt je mobiele nummer weer verwijderd uit de database.



NieuwsFilm

meest populair