Algemeen

FT Off-topic 12 maart 2014

Plaats hier al je filmnieuws en video's die wij (nog) niet geplaatst hebben.

door FilmTotaal op 12.03.2014 om 16:30 in Algemeen
Alles kan hier dus door jullie zelf gepost worden. Nieuwtjes, roddels, video's etc... (geen schaamteloze zelfpromotie of spam)

Graag zien we dat jullie een bronvermelding met link bij je bericht plaatsen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Verwachting FT tv-tips komende week:

za. Colombiana
zo. True Grit
ma. Ocean's Thirteen
di. The Naked Gun
wo. Speed
do. Rush Hour II
vr. Chronicle (tv-p)

n.b.: zaterdag weer niet veel soeps op de buis dus dan maar weer gemiddelde RTL 5 film net als afgelopen zeterdag? Of toch maar wéér Ocean's Twelve (die andere 2 zijn ook tv-tip komende dagen)? Vrijdag juist veel toppers, maar het wordt natuurlijk Chronicle. 7/7 Jim?

Jim

Avatar

Blockbuster "Verwachting FT tv-tips komende week:

za. Colombiana
zo. True Grit
ma. Ocean's Thirteen
di. The Naked Gun
wo. Speed
do. Rush Hour II
vr. Chronicle (tv-p)

n.b.: zaterdag weer niet veel soeps op de buis dus dan maar weer gemiddelde RTL 5 film net als afgelopen zeterdag? Of toch maar wéér Ocean's Twelve (die andere 2 zijn ook tv-tip komende dagen)? Vrijdag juist veel toppers, maar het wordt natuurlijk Chronicle. 7/7 Jim?"

7/7 Smiley face

Angelater

Avatar

Alles wat er mankeert aan 'The Fast & The Furious'

Banned

Avatar

Ziet er wat Fan-made uit maar is blijkbaar een officiele poster voor Transformers 4.
afbeelding

movieboy

Avatar

Banned "Ziet er wat Fan-made uit maar is blijkbaar een officiele poster voor Transformers 4.
afbeelding"


Ziet er goed uit.

Glennekeeeee

Avatar

Banned "Ziet er wat Fan-made uit maar is blijkbaar een officiele poster voor Transformers 4.
afbeelding"


vind deze er anders proper uitzien

Banned

Avatar

Glennekeeeee "vind deze er anders proper uitzien"


Misschien even wennen aan de nieuwe look van de titel.

Blockbuster

Avatar

Stemacteur Hal Douglas (89) overleden

13/03/2014 - De Amerikaanse stemacteur Hal Douglas is vrijdag op 89-jarige leeftijd overleden. Dat maakte zijn dochter Sarah Douglas donderdag bekend, schrijft The New York Times. Douglas stierf in zijn huis in Lovettsville, in de staat Virginia. Hij leed al enige tijd aan alvleesklierkanker. Naast zijn dochter laat hij een vrouw en twee zoons uit een eerder huwelijk achter.

Douglas was een van de bekendste insprekers van filmtrailers en tv-reclames en gold decennialang als een van de top drie, samen met Don Morrow en de in 2008 overleden Don LaFontaine. Alle drie staan bekend om hun diepe, rauwe stem, vooral gebruikt in de trailers voor grote epische films en harde actiefilms.

"Als je het stadium van superster voorbij bent, word je een icoon en herkennen mensen je alleen aan je voornaam", zei consultant en stemcoach Marice Tobias, ook bekend als The Voice Whisperer, ooit. "Hal was zo'n icoon."

Douglas was over zijn eigen stem altijd beduidend kritischer. "Ik vond het zelf nooit zo'n geweldige stem", zei hij in A Great Voice uit 2009, een korte film over zijn carrière. Hij vond dat zijn stem vooral klonk als eentje waarbij de keel nodig geschraapt moet worden.

Icoon of niet, Douglas had een breder bereik dan de meeste van zijn collega's en was ook te porren voor de trailer van een vrolijke familiefilm of komedie. Zo was hij niet alleen te horen in de trailer van Lethal Weapon, maar ook in die voor Philadelphia, Forrest Gump en Meet the Parents. Ook werkte hij voor Disney Channel en History Channel.

In de trailer voor de komedie Comedian van Jerry Seinfeld speelde Douglas zijn enige rolletje waarvoor hij ooit in beeld kwam. Hierin was hij te zien als een persiflage op een stemacteur, die genadeloos wordt afgestraft voor het gebruiken van clichés als 'In a world', 'In a land' en 'In a time'. Hoewel de film het niet fantastisch deed, werd de trailer ruim zevenhonderdduizend keer bekeken op Youtube.

Douglas werd in 1924 geboren als Harold Cone. Hij werd piloot en diende tijdens de Tweede Wereldoorlog drie jaar in de Amerikaanse marine. In zijn vrije tijd schreef hij fictie. Na de oorlog studeerde hij drama aan de universiteit van Miami. Hij verhuisde naar New York en veranderde zijn naam in Douglas. Toen begonnen de klusjes voor radio en tv binnen te druppelen.

NieuwsFilm