Sebastian Stan heeft deal voor negen (!) Marvel-films

De acteur uit 'The First Avenger' en 'The Winter Soldier' wordt mogelijk een grote naam in Marvels Cinematic Universe.

In Captain America: The First Avenger (2011) was acteur Sebastian Stan te zien als James Buchanan 'Bucky' Barnes, de sidekick van superheld Captain America. In het vervolg Captain America: The Winter Soldier keert Stan terug als Caps tegenstander, The Winter Soldier.

Net als vele andere acteurs heeft Stan getekend voor een veelvoud aan optredens. Tegenover Newsarama liet Stan weten dat hij voor maar liefst negen films een contract heeft.

De vraag is nu of Marvel de acteur ook aan het contact gaat en kan houden. De kans bestaat, volgens Comingsoon.net, dat Stan uiteindelijk de rol van Captain America overneemt. Acteur Chris Evans heeft na Avengers: Age of Ultron (2015) nog een deal voor twee films en hij liet eerder weten daarna een break te nemen van acteren. In de comics wordt Bucky namelijk Captain America als de originele Caps komt te overlijden.

Mogelijk bezegelt het binnenkort te verschijnen The Winter Soldier, die 27 maart in première gaat, al het lot van Stans personage en kan Marvel het contract met hem afkopen. In The First Avengers kwam Bucky er namelijk ook niet zonder kleerscheuren vanaf:



NieuwsFilm

meest populair