Rachel McAdams verlaat sci-fi film 'Passengers'

De film met Keanu Reeves heeft ook een nieuwe distributeur nodig,

The Weinstein Company zal niet langer de distributie van sci-fi-drama Passengers met Keanu Reeves voor zijn rekening nemen. De film, die eigenlijk op 3 april 2015 in premiere had moeten gaan, moet het nu ook doen zonder Rachel McAdams, die het project om onbekende redenen heeft verlaten.

Passengers speelt af in de toekomst en vertelt het verhaal van Jim Preston (Reeves), een mechanicus die een 120-jarige reis maakt naar een gekoloniseerde planeet in een ander sterrenstelsel. Hij is de eerste mens wiens ruimteslaap vroegtijdig wordt afgebroken. Preston wordt 100 jaar te vroeg wakker en zit vast op een ruimteschip, dat verder alleen wordt bevolkt door robots en androids. Na een jaar lang alleen te zijn geweest, besluit hij een andere passagier te ontwaken, een journaliste met de naam Aurora. Ze worden verliefd op elkaar, maar al snel komt Aurora erachter dat Preston achter haar ontwaken zit en krijgen ze te maken met een potentieel catastrofaal defect aan hun schip.

Regisseur Brian Kirk (Game of Thrones) zou op 7 april beginnen met de opnames in Duitsland, maar deze worden nu minstens een aantal weken uitgesteld.

CAA gaat nu op zoek naar een nieuwe Amerikaanse distributeur.



NieuwsFilm

meest populair