'How To Train Your Dragon 2' toont kleurrijke personages en grote draken

Toothless en Hiccup zijn vijf jaar ouder en gaan de strijd aan met een duistere drakenrijder.

Van het vervolg op How To Train Your Dragon (2010) hebben we tot op heden nog niet zo heel veel gezien. Alleen wat posters en een trailer waren tot op heden voldoende volgens DreamWorks Animation. Nu de filmzomer nadert kunnen we komende periode waarschijnlijk wel e.e.a. verwachten. Het eerste bewijs hiervan is een reeks nieuwe en kleurrijke stills uit How To Train Your Dragon 2.

Met stemmen van o.a. Gerard Butler, Jonah Hill, Jay Baruchel en Cate Blanchett draait How To Train Your Dragon 2, het tweede deel in een trilogie, vanaf 2 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.










De animatiefilm van regisseur Dean DeBlois speelt zich vijf jaar af na het eerste deel en zijn uiteraard Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless de beste maatjes. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.

Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair