Algemeen

'How To Train Your Dragon 2' toont kleurrijke personages en grote draken

Toothless en Hiccup zijn vijf jaar ouder en gaan de strijd aan met een duistere drakenrijder.

door Bram de Groot op 19.03.2014 om 08:47 in Algemeen
Van het vervolg op How To Train Your Dragon (2010) hebben we tot op heden nog niet zo heel veel gezien. Alleen wat posters en een trailer waren tot op heden voldoende volgens DreamWorks Animation. Nu de filmzomer nadert kunnen we komende periode waarschijnlijk wel e.e.a. verwachten. Het eerste bewijs hiervan is een reeks nieuwe en kleurrijke stills uit How To Train Your Dragon 2.

Met stemmen van o.a. Gerard Butler, Jonah Hill, Jay Baruchel en Cate Blanchett draait How To Train Your Dragon 2, het tweede deel in een trilogie, vanaf 2 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.
De animatiefilm van regisseur Dean DeBlois speelt zich vijf jaar af na het eerste deel en zijn uiteraard Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless de beste maatjes. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.

Hieronder de trailer:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Kijk vooral uit naar de soundtrack van de film! Want de eerste behoort tot de beste scores van de afgelopen jaren.
:W

En de film was natuurlijk ook echt top, dus ik heb ontzettend veel zin in deel 2!

KeesjeNL

Avatar

How to train your Dragons had inderdaad een geweldige soundtrack, kijk ook enorm uit naar het vervolg van Dreamwork's beste animatiefilmSmiley face!

IvarW

Avatar

Dit wordt volgens mij echt een top vervolg

Brein8998

Avatar

De animatie ziet er echt heel goed uit, beter dan deel 1

Muufley

Avatar

aspers "Kijk vooral uit naar de soundtrack van de film! Want de eerste behoort tot de beste scores van de afgelopen jaren.
:W

En de film was natuurlijk ook echt top, dus ik heb ontzettend veel zin in deel 2!"


Yep één van John Powell's beste.

nieuwslaatste nieuws

meest populair