Gareth Evans denkt al na over 'The Raid 3'

Dit keer geen direct vervolg, maar een alternatieve aanpak.

Het duurt niet lang meer voor het directe vervolg op The Raid (2011) in de bioscoop draait. Regisseur Gareth Evans kijkt echter al verder dan The Raid 2: Berandal en zinspeelde tegenover Variety over een tweede sequel.

Evans gaf aan dat de fans wel even moeten wachten op een derde deel. Hij denkt dat hij over drie jaar weer verder wil gaan met de The Raid-franchise. Hij heeft wel een idee over het plot, dat hij al eens toelichtte: "Het tweede deel start twee uur na deel één. The Raid 3 moet drie voor het einde van deel twee starten. Dan gaan we een beetje terug in de tijd en krijgt een ander verhaallijn de aandacht."

Mogelijk geeft The Raid 2, die vanaf 3 juli in de Nederlandse bioscoop te zien is, de reden aan waarom Evans voor deze aanpak zou kiezen. Hieronder nog een nieuwe poster van Berandal:



Berandal gaat verder waar het eerste deel eindigde. Agent Rama gaat undercover en infiltreert in een genadeloos Indonesisch misdaadsyndicaat om zijn familie te beschermen en de corruptie binnen zijn eigen politiemacht uit te roeien. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair