Algemeen

TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

door Jim Pedd op 21.03.2014 om 16:22 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

The Book of Eli (2010)

Zaterdag 22 maart om 22:00 op RTL7

De film gaat over een man die alleen door Amerika trekt. Dit doet hij om een boek te beschermen waarin geheimen staan voor het redden van de mensheid, het einde van de wereld is namelijk nabij.

The Frighteners (1996)

Zondag 23 maart om 20:00 op FOX

Frank Bannister is een medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave voor kleine oplichterijen. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten dankt, heeft Frank zich nooit meer op zijn gemak gevoeld bij de levenden. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben.

Real Steel (2011)

Maandag 24 maart om 20:30 op Veronica
Regie: Shawn Levy

Jackman speelt een ex-bokser die gedwongen wordt een nieuwe baan te vinden als boksen wordt afgeschaft vanwege het gewelddadige karakter. Hij wordt een bokspromoter voor robots (met menselijke kwaliteiten) die de arena vanaf dan betreden, elk ongeveer een 1000 kilo zwaar. Als hij en oude verwaarloosde robot vindt, en opknapt, begint deze alles te winnen. Daarnaast ontdekt hij dat er een 13 jaar oude zoon bestaat en tussen de drie onstaat een banb. Dit alles tegen de achtergrond van de boksrobot die opweg is naar de absolute top.

Twelve Monkeys (1995)

Dinsdag 25 maart om 22:15 op Veronica

Door een onbekend en dodelijk virus is de wereldbevolking in 2035 bijna geheel uitgeroeid, en leeft een kleine groep gedwongen ondergronds. De gedetineerde James Cole biedt zichzelf als vrijwilliger aan om terug te keren naar 1996 en daar informatie te vinden over het virus.

Miss Potter (2006)

Woensdag 26 maart om 20:30 op RTL8

Miss Potter is een biografie over het leven van Beatrix Potter, de schrijfster van prachtig getekende verhalen als Peter Rabbit, Benjamin Bunny, Tiggy-winkle, Tom Kitten, Hunca Munca, (Renee Zellweger). Haar leven wordt gekenmerkt door liefdes en de strijd voor onafhankelijkheid . Ze was een jonge vrijgezelle dame met een dominante moeder en een grote genegenheid voor het Victoriaanse Engeland....

Alfie (2004)

Donderdag 27 maart om 20:30 op RTL8

Alfie (Law) is een Brit die in de States met veel succes vrouwen weet te versieren. Vrouwen zijn Alfie's lust en leven, zolang hij zich er maar niet gevoelsmatig aan hoeft te binden. Als zijn beste vriend een dipje in diens relatie heeft, probeert Alfie het koppel op zijn manier bij te staan, met als gevolg dat hij uiteindelijk met de dame in kwestie naar bed gaat. De daaropvolgende problemen zetten Alfie aan het denken. Want waar draait het nou eigenlijk om in het leven?

Rango (2011)

Vrijdag 28 maart om 20:30 op RTL5

Rango gaat over de iets wat gekke hagedis Rango (Depp), die ervan overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Dat The Book Of Eli niet zo'n goede film is, is weliswaar slechts mijn mening, maar dat de kans dat de doelgroep die film al gezien heeft groter is dan dat er veel mensen Welcome To The Rileys gezien hebben dan weer niet. Ik weet het, het wordt afgezaagd, maar de beste tip zou toch nog altijd de film zijn die de minste mensen al gezien hebben.

Verder precies geen al te geweldig weekje: Rango is top, net als Twelve Monkeys - al is dat ook zo'n film die iedereen al kent, maar die Potter lijkt me niks en Real Steel vond ik een sentimentele draak.

Blockbuster

Avatar

Miss Potter is echt een draak. Sentimentele Renée Zellweger zooi. Wie hier gaat díe kijken? Wordt alleen tv-tip omdat ie op IMDB zo hoog gewaardeerd wordt, maar dat vind ik geen graadmeter. The Peacemaker was een betere tip geweest, of anders Miami Vice. Ik zie die films in veel gidsen 4 sterren krijgen. Zijn ook vette blockbusters. T+)

Zaterdag dus tóch The Book Of Eli. Jim kan het dus wèl, een late night films kiezen. :D

Volgende week zal er ook gewikt en gewogen moeten worden. Volgende week zaterdag Angelina Jolie toppers: Salt of Wanted tv-tip? Volgende week zondag Battle Los Angeles of The Others? Volgende week maandag The Next Three Days of Fracture? Volgende week dinsdag The Last Castle of First Blood? Mijn lijstje ligt al klaar, volgende week op FT. ;)

Pete_027

Avatar

The Frighteners en Twelve MonkeysT+)

Jim

Avatar

Blockbuster "Miss Potter is echt een draak. Sentimentele Renée Zellweger zooi. Wie hier gaat díe kijken? Wordt alleen tv-tip omdat ie op IMDB zo hoog gewaardeerd wordt, maar dat vind ik geen graadmeter. The Peacemaker was een betere tip geweest, of anders Miami Vice. Ik zie die films in veel gidsen 4 sterren krijgen. Zijn ook vette blockbusters. T+)

Zaterdag dus tóch The Book Of Eli. Jim kan het dus wèl, een late night films kiezen. :D

Volgende week zal er ook gewikt en gewogen moeten worden. Volgende week zaterdag Angelina Jolie toppers: Salt of Wanted tv-tip? Volgende week zondag Battle Los Angeles of The Others? Volgende week maandag The Next Three Days of Fracture? Volgende week dinsdag The Last Castle of First Blood? Mijn lijstje ligt al klaar, volgende week op FT. ;)"

Miama Vice was al eens een paar weken geleden op TV, dacht dat 't onzin zou zijn om het nog eens te doen. Over volgende week laat ik me nog niet uit, haha. Moet wel spannend blijven toch? Maar Battle Los Angeles is wel even een flutfilm zeg...

Decepticon

Avatar

Jim "Maar Battle Los Angeles is wel even een flutfilm zeg..."
Echt niet, dat is een top sci-fi film. Erg mooi gemaakt, met een mooi verhaal en fantastische dreigende actie.
Ik snap nog steeds de haat op die film niet.

Decepticon

Avatar

benjamin "Dat The Book Of Eli niet zo'n goede film is, is weliswaar slechts mijn mening, maar dat de kans dat de doelgroep die film al gezien heeft groter is dan dat er veel mensen Welcome To The Rileys gezien hebben dan weer niet. Ik weet het, het wordt afgezaagd, maar de beste tip zou toch nog altijd de film zijn die de minste mensen al gezien hebben.

Verder precies geen al te geweldig weekje: Rango is top, net als Twelve Monkeys - al is dat ook zo'n film die iedereen al kent, maar die Potter lijkt me niks en Real Steel vond ik een sentimentele draak."
Ik vind The Book Of Eli juist een goede film, een goedgemaakte apocalyptische film met een heel origineel verhaal, goede rollen van de cast en lekker harde actie.

Real Steel net zo, goed gemaakt, echt een lekkere feelgood blockbuster, lekkere actie met een mooi vertolkt verhaal van Jackman die tegen zijn zin, de zomer met zijn zoontje moet doorbrengen en een band krijgt.
Dat is toch mooie sentiment. Je gaat gewoon meeleven, die hele opbouw met de underdog robot.
En vooral op te eind als Jackman de schaduwmode moet inschakelen van de robot om te kunnen winnen. En dat zijn zoontje en Lilly in het publiek meeleven, heerlijk.

Shifty777

Avatar

The Book of Eli vond ik een enorme tegenvaller. Destijds in de bioscoop gezien, en hij zag er visueel goed uit naar mijn idee en bevatte een aantal goede scènes, maar werkte gewoon niet. De religieuze ondertoon en de plot (eigenlijk het scenario over het algemeen) vond ik gewoon te mager en erg storend.

Pete_027

Avatar

Jim "Maar Battle Los Angeles is wel even een flutfilm zeg..."


Mee eens! Ik zie liever 20 keer de geweldige veelbelovende trailer achterelkaar dan de uiteindelijke film. Propaganda filmpje voor het leger:r

Jim

Avatar

Decepticon "Echt niet, dat is een top sci-fi film. Erg mooi gemaakt, met een mooi verhaal en fantastische dreigende actie.
Ik snap nog steeds de haat op die film niet."

Als jij dat vindt Smiley face

JamesBond

Avatar

'Gone' had van mij ook wel tip mogen zijn voor vanavond. Wellicht geen NL-release, maar toch een spannende thriller. Ik denk ook niet dat veel mensen die film gezien hebben Smiley face

NieuwsFilm