TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Book of Eli (2010)

Zaterdag 22 maart om 22:00 op RTL7

De film gaat over een man die alleen door Amerika trekt. Dit doet hij om een boek te beschermen waarin geheimen staan voor het redden van de mensheid, het einde van de wereld is namelijk nabij.
Bekijk de afbeelding

The Frighteners (1996)

Zondag 23 maart om 20:00 op FOX

Frank Bannister is een medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave voor kleine oplichterijen. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten dankt, heeft Frank zich nooit meer op zijn gemak gevoeld bij de levenden. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben.
Bekijk de afbeelding

Real Steel (2011)

Maandag 24 maart om 20:30 op Veronica
Regie: Shawn Levy

Jackman speelt een ex-bokser die gedwongen wordt een nieuwe baan te vinden als boksen wordt afgeschaft vanwege het gewelddadige karakter. Hij wordt een bokspromoter voor robots (met menselijke kwaliteiten) die de arena vanaf dan betreden, elk ongeveer een 1000 kilo zwaar. Als hij en oude verwaarloosde robot vindt, en opknapt, begint deze alles te winnen. Daarnaast ontdekt hij dat er een 13 jaar oude zoon bestaat en tussen de drie onstaat een banb. Dit alles tegen de achtergrond van de boksrobot die opweg is naar de absolute top.
Bekijk de afbeelding

Twelve Monkeys (1995)

Dinsdag 25 maart om 22:15 op Veronica

Door een onbekend en dodelijk virus is de wereldbevolking in 2035 bijna geheel uitgeroeid, en leeft een kleine groep gedwongen ondergronds. De gedetineerde James Cole biedt zichzelf als vrijwilliger aan om terug te keren naar 1996 en daar informatie te vinden over het virus.
Bekijk de afbeelding

Miss Potter (2006)

Woensdag 26 maart om 20:30 op RTL8

Miss Potter is een biografie over het leven van Beatrix Potter, de schrijfster van prachtig getekende verhalen als Peter Rabbit, Benjamin Bunny, Tiggy-winkle, Tom Kitten, Hunca Munca, (Renee Zellweger). Haar leven wordt gekenmerkt door liefdes en de strijd voor onafhankelijkheid . Ze was een jonge vrijgezelle dame met een dominante moeder en een grote genegenheid voor het Victoriaanse Engeland....
Bekijk de afbeelding

Alfie (2004)

Donderdag 27 maart om 20:30 op RTL8

Alfie (Law) is een Brit die in de States met veel succes vrouwen weet te versieren. Vrouwen zijn Alfie's lust en leven, zolang hij zich er maar niet gevoelsmatig aan hoeft te binden. Als zijn beste vriend een dipje in diens relatie heeft, probeert Alfie het koppel op zijn manier bij te staan, met als gevolg dat hij uiteindelijk met de dame in kwestie naar bed gaat. De daaropvolgende problemen zetten Alfie aan het denken. Want waar draait het nou eigenlijk om in het leven?
Bekijk de afbeelding

Rango (2011)

Vrijdag 28 maart om 20:30 op RTL5

Rango gaat over de iets wat gekke hagedis Rango (Depp), die ervan overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.


NieuwsFilm

meest populair