Jon M. Chu verfilmt ‘Jem and the Holograms’

'G.I. Joe 3' moet dus nog even op zich laten wachten.

Na G.I. Joe: Retaliation (2013) en vermoedelijk Masters of the Universe gaat Jon M. Chu opnieuw aan de slag met een verfilming van een jaren '80 tekenfilm. De regisseur stort zich samen met Jason Blum, Scooter Braun en Hasbro op een live-action speelfilm rondom Jem and the Holograms.

De originele tekenfilm en de bijhorende speelgoedlijn draaiden om Jerrica Benton en haar rock-'n-roll alter ego Jem, de frontvrouw van de band The Holograms. Het is de bedoeling dat het principe van de cartoon gewaarborgd blijft, maar dan wel aan de hand van een moderne vertelwijze. Chu en de producenten zijn bereid te luisteren naar input van de fans.

Het script van Ryan Lendels gaat over een weesmeisje die aan de hand van haar muziek uitgroeit tot een internetsensatie. Samen met haar zussen maakt ze een met muziek doorspekte reis naar Los Angeles. Hier probeert ze een laatste boodschap van haar vader te ontcijferen.

Chu geeft aan dat Jem and the Holograms eerder gemaakt zal worden dan G.I. Joe 3 aangezien het scenario hiervoor langer op zich laat wachten dan verwacht.




NieuwsFilm

meest populair