Algemeen

M. Night Shyamalan maakt weer een thriller

Wordt dat een succes?

door Jim Pedd op 24.03.2014 om 08:46 in Algemeen
Regisseur M. Night Shyamalan gaat het nog maar eens proberen. Voor het eerst sinds The Sixth Sense gaat hij een thriller maken. Ditmaal eentje met de titel Sundowning en hoofdrolspelers zijn er ook al: Kathryn Hahn en Ed Oxenbould. Dit schrijft The Wrap op zijn website.

Hahn zal een alleenstaande moeder spelen in de film. Haar twee kinderen bezoeken hun grootouders en dan gaan de zaken gruwelijk mis. Oxenbould speelt haar zoon, die erg beschermend is naar zijn zus toe. Verder zijn er geen plotdetails bekend.

Sundowning wordt verder nog omschreven als een psychologisch fenomeen, dat geassocieerd wordt met verwarring en rusteloosheid bij patiënten die lijden aan een bepaalde vorm van dementie. Andere symptomen zijn agitatie en stemmingswisselingen.

De film wordt geproduceerd door Marc Bienstock en Ashwin Rajan. Uitvoerend producent is Steven Schneider van Room 101. De productie is overigens ook al praktisch afgerond. Shyamalan neemt de film op in Pennsylvania.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sleepkills

Avatar

Voor het eerst sinds The Sixth Sense gaat hij een thriller maken.

The Village, The Happening, Signs, Lady in the Water, Devil ... allemaal films die toch ook wel grotendeels onder het 'thriller' genre vallen, hoor. Zo heel bijzonder is het dus niet. Wel bijzonder zou zijn als de man weer eens een goede film maakt.

Chrischzz

Avatar

Sleepkills "The Village, The Happening, Signs, Lady in the Water, Devil ... allemaal films die toch ook wel grotendeels onder het 'thriller' genre vallen, hoor. "


Het was de bedoeling dat het thrillers werden.. uiteindelijk zijn ze in de categorie "Drama" terecht gekomen...


*baddabumtisch!*

Gigan72

Avatar

Wordt dat een succes? nein nein nein!!!

bigmichiel

Avatar

Snap ik wel, de rest van zn films zijn over het algemeen slecht ontvangen. Dan zou ik zelf ook proberen terug te gaan naar de roots.

Echter borduurt deze man nog steeds voort op zijn enige echte succes, the sixth sense.

Jonathancrane

Avatar

Ik ga M.Night niet meteen afkraken voor zijn nieuwste film, vooral omdat we er nog niks van hebben gezien. The Happening, The Last Airbender en After Earth waren shit, geef ik eerlijk toe. Maar The Village was echt geen slechte film, en Lady In The Water was niet zo slecht dat het alle razzies verdiende.

Devil is niet door hem gemaakt alleen geschreven, en zelfs die film had enigszins interessante ideeën die uiteindelijk niet helemaal goed werkten.

Ik wil het eerst zien, vooral omdat M.Night ook nog een romantisch drama heeft gemaakt met Bruce Willis. Wellicht heeft hij het licht gezien mensen !

Pete_027

Avatar

Gigan72 "Wordt dat een succes? nein nein nein!!!"


Willen we meer of minder films van M. Night Shyamalan:?
Minder, minder, minder!!!
:P

SunChaser

Avatar

Hoezo zijn unbreakleble , signs, happening en the village geen thrillers dan? Het is allemaal bedoeld als thriller

Gigan72

Avatar

Pete_027 "Willen we meer of minder films van M. Night Shyamalan:?
Minder, minder, minder!!!
:P"


haha kijk maar uit dat de pvda dit niet leest worden ze boos

Olrik

Avatar

Hoewel de laatste 4 films van M. Night Shyamalan verschrikkelijke films waren heb ik nog steeds er vertrouwen in dat hij het nog in zich heeft om een goede thriller te maken.
We gaan het zien!

NieuwsFilm

meest populair