Algemeen

Ellen Page is de vrouw van John Belushi

De komische acteur zelf wordt gespeeld door Emile Hirsch.

door Jan-Peter Rook op 24.03.2014 om 09:35 in Algemeen
Ellen Page (Juno, Inception) gaat Judith Jacklin, de vrouw van John Belushi, spelen in de geplande speelfilm over de komiek/acteur. De biopic, die wordt gebaeerd op het boek Belushi van weduwe Judith Belushi Pisano, wordt geregisseerd door Steve Conrad en de hoofdrol staat op naam van Emile Hirsch (Into the Wild, Lone Survivor).

In januari zei Hirsch nog dat Miles Teller (21 & Over, Divergent) Belushi's vriend en collega Dan Aykroyd zal gaan spelen, maar dit is nog steeds niet bevestigd. De productie van de biopic gaat dit jaar van start.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Ellen Page! :~

Gigan72

Avatar

Roeltje "Ellen Page! :~"


Je weet dat je als man totaal kansloos ben bij haar?

meanrat

Avatar

Gigan72 "Je weet dat je als man totaal kansloos ben bij haar?"


Ja, misschien maar beter bij Mila Kunis aankloppen. Daar vergroten je kansen aanzienlijk.

mhminnis

Avatar

meanrat "Ja, misschien maar beter bij Mila Kunis aankloppen. Daar vergroten je kansen aanzienlijk."


Wat niet kan, maar volgens mij heeft haar lover net wat "geplant" bij haar.

Cornish

Avatar

All gay jokes aside is Ellen uiters geschikt om deze serieuze rol te vervullen. Loved her from the get-go in Hard Candy.

Hoop wel dat ze eerlijk blijven met het verhaal. John was een veelzijdige acteur die kon improviseren als geen ander, maar in zijn vrije tijd een losgeslagen junk. Ben erg benieuwd...

Jonathancrane

Avatar

Cornish "All gay jokes aside is Ellen uiters geschikt om deze serieuze rol te vervullen. Loved her from the get-go in Hard Candy.

Hoop wel dat ze eerlijk blijven met het verhaal. John was een veelzijdige acteur die kon improviseren als geen ander, maar in zijn vrije tijd een losgeslagen junk. Ben erg benieuwd..."


Ja, ze is altijd lesbisch geweest en heeft hiervoor ook heteroseksuele rollen gespeeld en was daar overtuigend in. Ze moet die rollen spelen, omdat niet elke rol lesbisch kan zijn en ze geld moet verdienen :P

Ze is perfect voor de rol, dus ik zie het graag gebeuren.

NieuwsFilm