'Tucker and Dale Vs Evil 2' in aantocht!

De verrassende horrorkomedie krijgt een vervolg.

In 2010 was Tucker and Dale Vs Evil (RT = 84%, IMDb = 7,6, FT = 7,3, FT recensie = vier sterren) een zeer goed ontvangen horrorkomedie. De hoofdrolspelers Tyler Labine (Tucker) en Alan Tudyk (Dale) maakten tijdens een bijeenkomst bekend dat de producenten van het eerste deel graag een vervolg maken, dit ondanks dat het niet enorm wist te scoren aan de wereldwijde box office.

De heren beloofden om niet op de proppen te komen met een "shitty sequel". Hieronder kun je kijken naar de bekendmaking tijdens de horrorfilm-bijeenkomst Horrorhound in Cincinnati:


In het eerste deel houden twee plattelandsjongens vakantie in de bossen. Een stel jongeren viert hun voorjaarsvakantie in hetzelfde bos en ziet de twee goedzakken aan voor enge moordenaars. Zelfs als het simpele duo één van de meiden (Katrina Bowden) van de verdrinkingsdood redt, verdenken de tieners hen van slechte bedoelingen. Hun pogingen de moordenaars te ontlopen én ze te ontmaskeren lopen alleen nogal slecht af. Sterker nog, hun angst voor de twee goudeerlijke jongens loopt uit op een bloedbad.

Check hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair