Gerucht: 'Indiana Jones'-franchise slaat 'James Bond'-route in

Er zou een nieuwe Indy komen: Bradley Cooper.

Geruchten genoeg over Indiana Jones 5. Enige tijd geleden kocht Disney de rechten op de franchise en het bedrijf wil dat geld uiteraard terugverdienen. De bedoeling is dus om snel films uit te gaan brengen en volgens Latino Review is dat inderdaad het idee. Disney zou volgens hen van plan zijn om een James Bond-route te bewandelen met de franchise.

Dat zou dus inhouden dat als Harrison Ford echt geen zin meer heeft om de hoed en zweep te dragen, iemand anders het stokje van hem over moet nemen. Latino Review schrijft dat niemand minder dan Bradley Cooper de eerste keuze is om de rol over te nemen. Verder heeft Latino Review nog een nieuwtje over de film. Frank Darabont zou al een idee hebben voor de vijfde film.

Wellicht klinkt het idee van een James Bond-achtige opzet voor Indiana Jones wat vergezocht, maar gezegd moet worden dat Latino Review het vaker goed dan fout heeft wat dit soort geruchten betreft. Zij waren bijvoorbeeld de eersten die kwamen met het Rocket Raccoon nieuws.

En daar komt bij dat George Lucas en Steven Spielberg Indiana Jones altijd al zagen als hun eigen James Bond. Voorlopig is het echter nog wachten op meer nieuws over de franchise, dat er absoluut zal komen.



NieuwsFilm

meest populair