De Tall Man is terug in de trailer voor 'Phantasm V: Ravager'

Fans van Don Coscarelli's cultreeks kunnen in hun handjes wrijven.

Bij het horen van de naam Don Coscarelli zal bij de absolute cultliefhebbers absoluut een belletje gaan rinkelen. Hij is de man achter o.a. Bubba Ho-Tep (2002), John Dies at the End (2012) en de Phantasm films. Er wordt al geruime tijd gesproken over een vijfde deel van deze eigenzinnige horror/sci-fi reeks, maar niemand had enig idee dat ze er al mee bezig waren. De sequel heet Phantasm V: Ravager en er is zelfs al een trailer, hieronder te bekijken.

De reeks, die vooral bekendstaat om het iconische personage The Tall Man (Angus Scrimm), begon in 1979 met Phantasm. In de daarop volgende jaren kwam Coscarelli met drie sequels: Phantasm II (1988), Phantasm III: Lord of the Dead (1994) en Phantasm IV: Oblivion (1998). Ravager is het eerste deel dat niet door Coscarelli werd geregisseerd. Hij schreef het scenario en overzag het project, maar liet de regie over aan David Hartman.

Naast Scrimm keren ook Reggie Bannister, Michael Baldwin, Bill Thornbury en Kat Lester terug voor de sequel. Phantasm V: Ravager heeft nog geen releasedatum.




NieuwsFilm

meest populair