Prachtige fanmade poster 'Godzilla'

De Nederlandse Linda Hordijk maakte een mooie poster voor de aankomende actiefilm.

Hieronder een prachtige fanmade poster van de aankomende monsterfilm Godzilla. De poster is gemaakt door de Nederlandse Linda Hordijk, in het kader van het project The Poster Posse. Dat is een initiatief van de blogger Don Thompson, die elke maand een groep posterontwerpers uitnodigt om een affiche te ontwerpen voor een bepaalde film.

Dat gaat niet onopgemerkt volgens Hordijk, die ons vertelde dat er al een aantal posters verkocht zijn aan de studio’s. ”Een aantal posters die door de Posse zijn gemaakt, daarvan zijn al de rechten verkocht aan de desbetreffende studio,” aldus Hordijk.

We vroegen Hordijk ook nog naar de gedachte achter haar poster voor de film. ”Ik wilde juist niet het monster laten zien, maar meer het dreigende gevaar ervan. Vandaar dat ik heb besloten om alleen de schubben te tekenen. Daar binnen zie je dus (wat in mijn ogen al iconisch was uit de trailer) de val van de militairen. Het rode staat natuurlijk voor het gevaar, maar ook voor Japan. Anderen zien er ook een oog in van het monster, wat ik ook wel kan begrijpen. Het leuke van dit ontwerp is toch dat je er vele dingen zelf in kan zien.”



Er zitten overigens nog veel meer prachtige posters in het project. Hieronder vind je nog een aantal andere posters. Mocht je ze allemaal willen zien, verwijzen we je door naar deel 1 en deel 2 op de site Blurppy.







NieuwsFilm

meest populair