Eerste "Roll Call"-trailer 'The Expendables 3'!

En wordt dit de laatste Expendables-film?

Eind verleden jaar zagen we al de teaser en eerder vandaag verschenen zestien personageposters van de eerste volgende Expendables-film The Expendables 3. Nu kun je kijken naar de Roll Call-trailer, waarin de enorme sterrencast wordt geïntroduceerd. Uiteraard zie je ook de eerste echte beelden.

Opvallend is dat in de trailer de tekst "Hang on for one last ride" voorbijschiet. Het zou dus zomaar kunnen dat dit het laatste deel wordt in de reeks. Onlangs beweerde Pierce Brosnan nog dat hij gevraagd is voor een volgend deel...

Hoofdrollen in EX3 van regisseur Patrick Hughes zijn voor onder meer Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson en good old Harrison Ford. Vanaf 14 augustus 2014 in de Nederlandse bioscoop.



In EX3 komt Barney, Christmas en de rest van het team face-to-face te staan met Conrad Stonebanks, de oud-medeoprichter van The Expendables en tegenwoordig een meedogenloze wapenhandelaar waarvan Barney dacht dat hij hem eerder "vervangbaar" had gemaakt. Stonebanks heeft maar één doel: een einde maken aan The Expendables. Voor de onvermijdelijke confrontatie werft Barney een hele reeks nieuwe high-tech teamleden.



NieuwsFilm

meest populair