'Prisoners'-regisseur strikt Amy Adams en Emily Blunt

Denis Villeneuve werkt aan twee nieuwe films, de thriller Sicario en Story of Your Life.

Filmmaker Denis Villeneuve laat er duidelijk geen gras over groeien. De regisseur van films als Incendies (2010), Prisoners (2013) en het binnenkort te verschijnen Enemy, heeft namelijk actrices Amy Adams (American Hustle, The Fighter) en Emily Blunt (Edge of Tomorrow, The Adjustment Bureau) weten te strikken, elk voor één van zijn twee nieuwe projecten.

Volgens Variety speelt Blunt zo goed als zeker in de film Sicario. Deze thriller gaat over een agent uit Tucson, Arizona die samen met een stel huurmoordenaars de grens met Mexico oversteekt om een drugsbaron te vinden. Blunt zou de agent moeten spelen.

Na deze thriller gaat Villeneuve verder met de sci-fi film Story of Your Life, waarin Adams te zien moet zijn als een taalkundige die zich bezighoudt met een buitenaardse taal. De film wordt gebaseerd op een kort verhaal van de Amerikaanse sciencefictionschrijver Ted Chiang.

De opnames voor Sicario starten deze zomer. Begin 2015 begint Villeneuve samen met Adams aan Story of Your Life. Vanaf 29 mei volgt eerst Enemy met Jake Gyllenhaal. Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair