Marvel bevestigt 'Captain America 3' voor 6 mei 2016

En wie wordt de villain in het derde deel?

Het enorme succes van Captain America: The Winter Soldier heeft Marvel Studios doen besluiten om de releasedatum van Captain America 3 officieel te bevestigen. Zoals eerder werd bericht staat de sequel gepland voor 6 mei 2016, de datum waarop ook Batman vs. Superman staat gepland. Regisseur Anthony en Joe Russo zitten al volop in het derde deel en lieten tegenover Empire e.e.a. weten over de villain.

In de podcast met Empire werd onder meer ingegaan - hier volgen de spoilers - op het feit dat de naam van Steven Strange wordt genoemd en dat Joss Whedon (Avengers: Age of Ultron, 2015) de "mid credits scene" met Quicksilver (Aaron Johnson) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) heeft geregisseerd. Daarnaast onthulde het regie-duo dat er gekozen is om in het derde deel verder te gaan met de villain The Winter Soldier a.ka. Bucky Barnes, gespeeld door Sebastian Stan:

Wat we voor nu kunnen zeggen is dat het verhaal rond Bucky niet klaar is. The Winter Soldier was een introductie van zijn verhaal, dus je kunt er donder op zeggen dat het vervolg hier verder mee gaat."



Tegenover Collider lieten scriptschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely, die ook het script schreven voor The First Avenger (2011) en The Winter Soldier, weten dat ze sinds eind 2013 aan het script werken. Het duo zei dat ze afhankelijk zijn van wat Whedon van plan is met Steve Rogers in de volgende Avengers-film, die mei 2015 verschijnt, en dat ze niet van plan zijn een ander personage dan Caps meer aandacht te geven in Captain America 3.

Hieronder nog een reeks concept art van The Winter Soldier:













NieuwsFilm

meest populair