Video

Nieuwe trailer 'How to Train Your Dragon 2'

Veel plotdetails en een nieuwe poster.

door Jim Pedd op 11.04.2014 om 12:13 in Video
Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van How to Train Your Dragon 2. In deze nieuwe trailer krijgen we heel veel nieuwe beelden te zien en komen we meer te weten over het plot van de film. Genoeg details dus ditmaal en mocht je die liever niet horen, dan is het wellicht beter de trailer niet te bekijken. Als bonus hebben we overigens een spoilervrije poster, die je onderaan dit bericht kunt bekijken.

Dit vervolg speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in het origineel af. Het gaat goed met Hiccup (Jay Baruchel) en zijn drakenvriendje Toothless. Terwijl zijn vrienden Astrid (America Ferrera), Snoutlout (Jonah Hill) en de andere jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces, verkennen zij nieuw gebied. In een ijsgrot ontdekken ze honderden wilde draken en een oude bekende, die de vrede bedreigt…

How to Train Your Dragon 2 moet vanaf 2 juli 2014 in de bioscopen draaien.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Jeetje wat ziet dit er toch gaaf uit! T+)

aspers

Avatar

Zag 'm gisteren inderdaad voorbijkomen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet overtuigd ben (qua verhaal dan hé). Het ziet er natuurlijk geweldig mooi uit. Maar het verhaal spreekt mij nog niet echt aan...

benjamin

Avatar

aspers "Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet overtuigd ben (qua verhaal dan hé). Het ziet er natuurlijk geweldig mooi uit. Maar het verhaal spreekt mij nog niet echt aan..."


Dat gevoel heb ik ook: elke film heeft een verhaal te vertellen en het probleem met sequels is dat men vaak probeert verder te gaan nadat dat verhaal verteld is. Dit lijkt weer zo'n geval waarbij eigenlijk alles gezegd is wat gezegd moest worden en dus maar iets wordt verteld wat niet moest verteld worden.

aspers

Avatar

benjamin "Dat gevoel heb ik ook: elke film heeft een verhaal te vertellen en het probleem met sequels is dat men vaak probeert verder te gaan nadat dat verhaal verteld is. Dit lijkt weer zo'n geval waarbij eigenlijk alles gezegd is wat gezegd moest worden en dus maar iets wordt verteld wat niet moest verteld worden."


Juist!! Mooi gesproken :+ Hier sluit ik mij (voorlopig) helmaal bij aan. Maar wie weet... ik hoop dat we er helemaal naast zitten en dat het wel goed uitpakt!

Brein8998

Avatar

Ik vond de vorige trailer beter, maar dit word wel een coole film denk

NieuwsFilm

meest populair