TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Smurfs (2011)

Zaterdag 12 april om 20:00 op RTL5

Een smurf is klein, drie appels hoog, blauw van kleur, draagt een witte broek met uitfloepend staartje en een slappe witte puntmuts. Ze hebben hun eigen taalgebruik waarbij het woord 'smurf' voor zo ongeveer elk zelfstandig naamwoord of werkwoord kan dienen en worden achterna gezeten door de boze tovenaar Gargamel en zijn kat. Gargamel wil niets liever dan de smurfen verjagen uit hun dorpje, en dat lukt hem in deze film eindelijk. Hierdoor belanden de blauwe wezentjes per ongeluk in onze wereld, waar ze natuurlijk voor de nodige problemen zorgen. Raja Gosnell waagt zich met deze film voor de derde keer aan een Hanna-Barbara tekenfilmserie. Eerder zorgde hij namelijk nog voor de twee Scooby-Doo films. Net als bij die films wordt The Smurfs ook een mengeling tussen CGI en live-action.
Bekijk de afbeelding

Ben-Hur (1959)

Zondag 13 april om 13:30 op Eén

Een aristocratische jood die in Judea woont, haalt zich de woede van een oude vriend, nu een Romeins officier, op de hals. Hij moet als slaaf door het leven, maar ondanks zijn ketenen en de wrede martelingen die zijn familie ondergaat, weet hij te overleven. Hij kan zijn opgekropte haat kwijt tijdens een zeeslag en een race met triomfwagens.
Bekijk de afbeelding

The Sixth Sense (1999)

Maandag 14 april om 22:15 op Veronica

De achtjarige Cole Sear draagt al geruime tijd een huiveringwekkend geheim met zich mee: hij kan overleden mensen zien. De kleine jongen is doodsbang en beseft niet goed wat hem overkomt. Compleet gedestabiliseerd door zijn paranormale gave durft Cole zijn geheim aan niemand toe te vertrouwen tot hij kennis maakt met de kinderpsycholoog Dr. Malcolm Crowe. Dr. Crowe tracht Coles bovennatuurlijke krachten zo goed mogelijk te doorgronden, maar wordt al gauw geconfronteerd met een waarheid die zijn verstand te boven gaat.
Bekijk de afbeelding

Die Hard: With a Vengeance (1995)

Dinsdag 15 april om 20:30 op Veronica

John McClane is een aan lagerwal geraakte politieagent uit New York die op een bloedhete zomerdag gedwongen wordt het maniakale spel van Simon mee te spelen. Door een ongelukkig toeval wordt hij bijgestaan door de winkeleigenaar uit Harlem, Zeus Carver. Als McClane en Carver niet op tijd bepaalde opdrachten uitvoeren, dreigt Simon een school op te blazen. Een race tegen de klok begint.
Bekijk de afbeelding

The Best Exotic Marigold Hotel (2011)

Woensdag 16 april om 20:30 op RTL5

In dit komisch drama trekt een groep Britse gepensioneerden naar het goedkope en exotische India. Ze denken in het luxueuze Marigold Hotel te zullen verblijven, maar al snel wordt duidelijk dat ze geboekt hebben op basis van misleidende reclamefolders. Toch wordt het een onvergetelijke trip...
Bekijk de afbeelding

Play Misty for Me (1971)

Donderdag 17 april om 00:00 op RTL7

Dave Garner is disc-jockey bij een radiozender in Californië. Op een nacht ontmoet hij in een bar Evelyn en gaat met haar mee naar huis voor wat hij denkt een one-night stand. Hij komt er echter achter zij daar andere ideeën over heeft en een deel van zijn leven wil worden.
Bekijk de afbeelding

Star Trek (2009)

Vrijdag 18 april om 20:30 op RTL5

De onbezonnen James T. Kirk laat zich overhalen een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Daar krijgt hij het aan de stok met Spock, een intelligente Vulcan. De twee mannen zijn absolute tegenpolen, maar naarmate ze elkaar beter leren kennen, groeit de onderlinge waardering. Dat is maar goed ook, want als een wraakzuchtige Romulan de Federation probeert te vernietigen, moeten ze samenwerken.


NieuwsFilm

meest populair