'Guardians of the Galaxy' sluit zeker weten aan op 'Avengers 3'

James Gunn liet dit nieuwtje vallen tijdens een recent interview.

Deze zomer gaan we het filmdebuut zien van een van de vreemdste groepen personages die Marvel Studios heeft voortgebracht, namelijk de Guardians of the Galaxy. Hoewel de groep de nodige heldhaftige daden zal verrichten, laat actrice Zoe Saldana weten dat ze niet 100% helden zijn. Aldus Saldana:

''We zijn een beetje zoals de Sex Pistols. We zijn een stelletje afvalligen. We arriveren dronken, redden de dag, maar stelen ondertussen je portemonnee.''

En hoewel de film heel anders lijkt te worden dan de Marvel-films die we tot nu toe hebben gezien, betekent dit niet dat er geen verbinding is met de rest van het Marvel-filmuniversum. In het nieuwste nummer laat regisseur James Gunn weten dat Guardians ''zeker weten aansluit op 'Avengers 3' ''.

Thanos, Marvels ultieme bad guy, zal naar alle waarschijnlijkheid het personage zijn dat de twee films met elkaar verbindt, maar het is nog steeds niet bevestigd of hij te zien zal zijn in Guardians of the Galaxy en wie hem zal spelen.

Guardians of the Galaxy is de voorlaatste film uit Marvels 'Phase Two' en gaat over een eclectische mix van personages die samen moeten werken om het universum te verdedigen tegen een vijand van epische proporties. De cast bestaat uit o.a. Chris Pratt als Star-Lord, Dave Bautista als Drax the Destroyer, Zoe Saldana als Gamora, Bradley Cooper als Rocket Raccoon, Michael Rooker, Benicio Del Toro, Glenn Close en John C. Reilly.



NieuwsFilm

meest populair