Bioscoopreleases week 16

Een heuse waslijst aan films deze week!

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Pompeii (2014)


'Pompeii', dat is gebaseerd op de beroemdste vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, richt zich op Milo (Harington), de slaaf van een scheepsmagnaat die ervan droomt om zijn vrijheid te kopen en te trouwen met Flavia (Browning), de dochter van zijn meester. Wat Milo niet weet, is dat ze al is vergeven aan een corrupte Romeinse senator en dat hij zal worden verkocht aan een andere eigenaar in Napels. Net wanneer Milo zijn dieptepunt lijkt te hebben bereikt, barst de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit en moet hij zich haasten naar Pompeii om zijn geliefde en zijn beste vriend, een gladiator, te redden.
Bekijk de afbeelding

Oculus (2013)


Een getraumatiseerde broer en zus vinden jaren na de mysterieuze dood van hun ouders de oorzaak van hun gezinstragedie: een vervloekte spiegel die een 300-jarige geschiedenis van bloedvergieten en vernieling met zich meedraagt.
Bekijk de afbeelding

Belle en het Beest (2014)


La belle et la bête speelt zich af in 1720. Een geruïneerde koopman moet met zijn zes kinderen, waaronder de vrolijke Belle, naar het platteland verhuizen. Als de koopman een roos steelt van het Beest wordt hij ter dood veroordeeld. Belle besluit de plaats in te nemen van haar vader. Eenmaal op het kasteel van het Beest aangekomen blijken de zaken er toch een stuk sprookjesachtiger aan toe te gaan.
Bekijk de afbeelding

Flits & Het Magische Huis (2013)


Thunder is jonge kater die achtergelaten is door zijn baasjes. Als hij bij een oude tovenaar terechtkomt, maakt hij vriendjes met zijn andere huisdieren en enkele speelgoedvrienden. Maar het mysterieuze herenhuis waar ze wonen dreigt verkocht te worden. Aan Thunder en zijn nieuwe vrienden om potentiële kopers af te schrikken.
Bekijk de afbeelding

TinkerBell en de Piraten (2014)


Het feetje Zarina krijgt het voor elkaar om een beetje van Pixie Hollows onmisbare blauwe stof te stelen. Als ze zich vervolgens aansluit bij de piraten van Skull Rock, beginnen Tinker Bell en haar vrienden aan het avontuur van hun leven.
Bekijk de afbeelding

The Immigrant (2013)

Regie: James Gray

Bruno Weiss (Phoenix) helpt Ewa Cybulski (Cotillard) met immigreren naar de Verenigde Staten, maar maakt vervolgens een prostituee van haar. De neef van Bruno, Orlando the Magician (Renner), is de aangewezen man om Ewa te redden.
Bekijk de afbeelding

Supernova (2014)


Meis woont met haar ouders en oma in de bocht van een weg. Ze droomt van een groter, meeslepender leven, maar het enige dat ze kan is wachten op het moment dat een auto de bocht mist en het huis ramt.
Bekijk de afbeelding

Run & Jump (2013)


Een Amerikaanse dokter reist naar Ierland om de Casey-familie te bestuderen. De 38-jarige Conor heeft een beroerte gehad en als gevolg daarvan een totaal andere persoonlijkheid. Ondertussen moet zijn vrouw Vanetia de familie staande zien te houden.
Bekijk de afbeelding

A Weekend in Paris (2013)


Een Brits echtpaar keert terug naar Parijs, waar ze jaren geleden hun huwelijksreis hadden. Nu proberen ze hun huwelijk nieuw leven in te blazen.
Bekijk de afbeelding

Capsule (2014)


Buitengewoon toegenomen kosmische straling bedreigt al het leven op Aarde. De mysterieuze gedragswetenschapper Ichigo ontwikkelt een methode om de uitverkorenen te selecteren die in een capsule kunnen overleven. Voor die selectie meet hij het vermogen van de kandidaten om lief te hebben, maar sceptici geloven niet in zijn testmethode. Ondertussen worstelen de betrokkenen met hun dagelijkse problemen.
Bekijk de afbeelding

Tom à la ferme (2013)


Een reclamejongen trekt van de stad naar het verre platteland voor een begrafenis. Daar aangekomen blijkt dat niemand hem kent of weet wat zijn relatie met de overledene was. Wanneer de oudere broer van het slachtoffer hem een reeks strenge en bizarre regels oplegt om zo zijn moeder te beschermen en de familie-eer te redden, ontstaat er tussen hen een giftige relatie. De enige manier om de situatie terug recht te trekken, is de waarheid te vertellen...

Ook nog te zien deze week Nieuwe Helden


NieuwsFilm

meest populair