Eerste foto's Ryan Goslings regiedebuut 'Lost River'

De titel van de film met Christina Hendricks luidde eerst How to Catch a Monster.

Ryan Gosling heeft een groot deel van vorig jaar besteed aan zijn regiedebuut Lost river (voorheen How to Catch a Monster. De film lijkt nu klaar te zien voor een release, en zal voor het eerst vertoond worden op het Cannes Film Festival, waar de film meedingt naar de Un Certain Regard-prijs, die wordt gegeven aan nieuwe filmmakers en films die vaak ietwat ongewoon zijn (een categorie waar Lost River aan de foto's te zien wel tussen past). Christina Hendricks (Drive), Eva Mendes, Saoirse Ronan en Matt Smith spelen de hoofdrollen in het fantasie-avontuur.

Lost River combineert elementen uit het fantasy-genre met film noir tot een modern sprookje, De setting van de film is een surrealistische stad die langzaam wegkwijnt. Billy (Hendricks), een alleenstaande moeder van twee, komt terecht in een donkere onderwereld en haar zoon, Bones, vindt een geheime weg naar een onderwaterstad, Ze gaan op een pad vol gevaren om hun familie van de ondergang te redden.

Marc Platt en Adam Siegel van Marc Platt Productions produceren de film samen met Ryan Goslings Phantasma Films en Michel Litvak en David Lancaster van Bold Films. Het is nog onbekend wanneer Lost River in Nederland te zien zal zijn.





NieuwsFilm

meest populair