Quentin Tarantino werkt toch nog aan 'The Hateful Eight'

Hij werkt aan een tweede en derde versie van het verhaal.

Nadat het scenario van Quentin Tarantino’s The Hateful Eight in januari uitlekte, liet de regisseur weten geen zin te hebben de film toch te maken. Het lijkt er nu op dat hij van gedachten is veranderd. In Los Angeles las hij gisteren samen met acteurs als Samuel L. Jackson, Michael Madsen en Bruce Dern het scenario voor.

Vooraf vertelde hij dat dit ”de eerste versie” van het scenario betrof. De regisseur en scenarist liet weten dat er een nieuwe versie aan zit te komen. ”Dit is de enige en laatste keer dat jullie dit einde horen.” Het vijfde en laatste hoofdstuk, Black Night, White Hell, wordt herschreven. Verder vertelde Tarantino dat er nog een tweede en derde versie van het scenario aan zitten te komen.

De film volgt een groep premiejagers die moet schuilen voor een sneeuwstorm. Dat doen ze in een garenwinkeltje. De ego’s van de verschillende premiejagers botsen uiteraard al snel, wat culmineert in een bloederige stand-off zoals we die kennen van Tarantino. Volgens Variety, dat aanwezig was bij de lezing van het scenario, is het verhaal boordevol met geweld, bloed en grof taalgebruik.

Of de nieuwe versie van Tarantino’s scenario ook verfilmd wordt is niet zeker. Dat hij werkt aan een nieuwe versie schept uiteraard wel hoop.



NieuwsFilm

meest populair