Komt er toch een 'Bioshock'-film?

Sony heeft een aantal opvallende domeinnamen geregistreerd.

Ongeveer een jaar geleden leer het erop dat een filmversie van Bioshock, die werd ontwikkeld door Universal, er nooit zou komen. Ken Levine, een van de oprichters van Irrational Games, liet dit indertijd weten.

Volgens Kotaku heeft Sony Pictures nu echter een drietal nieuwe domeinnamen geregistreerd: bioshock-movie.com, bioshock-movie.net and bio-shock.net . Dit lijkt erop te duiden dat het project misschien nieuw leven in wordt geblazen. Het is zeker niet onwaarschijnlijk, gezien het feit dat het bedrijf ook andere grote gametitels naar het witte doek probeert te vertalen. Deze titels zijn o.a. Uncharted, Watch Dogs, The Last of Us en Gran Turismo.

De eerste twee Bioshock-spellen speelden zich af in Rapture, een onderwaterstad die gebouwd werd voor wetenschappers die onethische experimenten uitvoerden. Het derde spel, Bioshock Infinite speelde zich af in Columbia, een stad in de wolken voor religieuze fanaten.

Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean) was lange tijd verbonden aan een verfilming van Bioshock, maar hij trok zich uiteindelijk terug, omdat Universal geen groot budget beschikbaar wilde stellen voor een enorme film met een R-rating.



NieuwsFilm

meest populair