Algemeen

Paul W.S. Anderson over status 'Resident Evil 6'

Actrice Li Bingbing keert terug als Ada Wong.

door Zilko Tarici op 21.04.2014 om 19:15 in Algemeen
Vorige zomer kondigde Sony's Screen Gems nog aan dat Resident Evil 6 op 12 september 2014 in première zou gaan. Regisseur Paul W.S. Anderson zou wederom terugkeren net als hoofdrolspeelster Milla Jovovich, maar sindsdien hebben we niks meer vernomen over het project.

Tijdens het Beijing International Film Festival liet Anderson nu echter weten dat hij binnenkort zal beginnen te werken aan 'Rising Resident Evil' (waarschijnlijk is dit een verkeerde vertaling, en is dit eigenlijk Resident Evil Rising). Daarnaast liet hij ook vallen dat Li Bingbing, die in Resident Evil: Retribution de rol van Ada Wong speelde, zal terugkeren en dat ook het zesde deel in 3D zal worden gefilmd.

Resident Evil zal dus in ieder geval niet in september van dit jaar verschijnen, maar naar alle waarschijnlijkheid wel in 2015 (Jovovich speculeerde hier vorig jaar al over op Twitter).

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

blijfaandegang

Avatar

Paul, stop eens met het uitpoepen van deze drol.
De keutel is nu wel lang genoeg

Frietgezicht

Avatar

Dat laatste deel was echt beroerd. Zelfs GTST heeft een hoger niveau. Maar ja,er zijn genoeg puistenkoppen die erheen gaan dus brengt het geld op.

eltorro

Avatar

Geen puistenkop hier, maar ik geniet nog steeds wel lekker van deze serie. Met elke nieuwe film gaan ze steeds meer over de top en de films nemen zich zelf ook niet zo serieus. Dus van mij appart gaan ze er nog even mee door.

Zie Paul trouwens liever aan deze film serie werken dan aan zijn andere films.

Moviemagic

Avatar

Ik kan de resident evils wel waarderen, maar het laatste deel was erg onder de maat. Echter snap ik de mensen wel die niets aan deze films vinden. Jammer dat ze de toon van het eerste deel niet vast konden houden. Desalniettemin vermaak ik me erg nog wel mee.

iTED

Avatar

Resident Evil verdient het om een tijd geen films te krijgen, en over een jaartje of 5 een frisse blik van een andere regisseur met cast.

Gigan72

Avatar

Nou het is geen straf om naar mvr Bingbing te kijken.

Angelater

Avatar

Zolang de actiescènes en de gore in orde zijn vind ik alles best, maar die vond ik dus enorm zwak betreffende deel 4 en 5. Daarom kijk ik er steeds met moeite tegenaan.

Pete_027

Avatar

Laat hem mooi deze pulp maken dan weten we zeker dat hij niet in aanmerking komt voor andere projecten.

bigmichiel

Avatar

Heerlijke verstand op 0 zetten bij deze extreem slechte films. Lekker over de top, spot drijvend met zichzelf. Niet dat ik er ook maar een rooie cent voor zou betalen, heb me vermaakt met de vorige delen. Zijn wel echt van die typische films die je op de achtergrond aanzet ;)

Decepticon

Avatar

bigmichiel "Heerlijke verstand op 0 zetten bij deze extreem slechte films."
Zelfs dat niet eens, dat gezegde gaat voor de laatste 2 films echt niet meer op.

nieuwslaatste nieuws

meest populair