Meerdere vervolgen op 'Jurassic World' in de maak

Verder vertelde Colin Trevorrow over het plot van de film.

Speciaal voor het driehonderdste nummer van Empire Magazine onthulde Colin Trevorrow, de regisseur van Jurassic World, dat er meerdere Jurassic-films in de maak zijn. Hij wil ze graag regisseren, ”mits ze me willen,” vertelde de regisseur. Verder ging hij ook in op de rol van het nieuwe castlid Omar Sy.

”We hebben het veel gehad over vervolgen,” vertelde de regisseur en co-schrijver van de film. ”We wilden iets maken dat minder arbitrair en episodisch voelde, en iets dat potentieel tot een nieuwe filmserie zou leiden. En dan moet je ook nog het gevoel hebben dat de filmserie een compleet verhaal vertelt.”

Die verhaallijnen zijn deels al uitgebracht, blijkt. Een aantal personages uit Jurassic World speelt hoogstwaarschijnlijk een rol in toekomstige films. Een van hen is Omar Sy. ”Hij speelt de beste vriend van Chris Pratt. Ze werken samen en hebben een aantal erg coole actiescènes. Ik wilde een vriendschap laten zien die memorabel is en potentieel ook in volgende films interessant is.”

Jurassic World bezoekt Isla Nubla, 22 jaar na de gebeurtenissen in Jurassic Park. De opnames vinden op dit moment al plaats. De dinosaurussen in de film zijn animatrons, onthulde Trevorrow. Verder ging hij nog kort in op de bredere opzet van de film.

”Hij draait om alfadominantie en het feit dat mensen zo lang de alfasoort zijn geweest,” vertelde Trevorrow. ”En nu hebben we iets teruggebracht dat in zijn eigen tijd de alfasoort was. En moeten we samenleven. Dus wat is de relatie tussen die twee soorten?”

De film gaat op 11 juni 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair