TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Pan's Labyrinth (2006)

Zaterdag 26 april om 23:00 op RTL5

In 1944, na de zege van Franco, verhuizen de 12-jarige Ofelia en haar zwangere moeder naar een landelijk gebied in Noord-Spanje, waar ze bij Ofelia's strenge en keiharde stiefvader Kapitein Vidal komen wonen. Met zijn leger vecht de meedogenloze Vidal tegen de rebellen die in de bossen leven. In deze barre omstandigheden ontmoet Ofelia op een nacht een mysterieuze faun. Deze vertelt haar dat ze eigenlijk een prinses is en dat ze zich kan bewijzen als ze drie belangrijke opdrachten uitvoert.
Bekijk de afbeelding

Warrior (2011)

Zondag 27 april om 20:00 op RTL7

In het drama van regisseur Gavin O'Connor (Pride and Glory, 2008) heeft een gepensioneerde staalarbeider / voormalig bokser (Nick Nolte) een groot alcohol probleem. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat zijn gezin uiteen is gevallen. Als hij zijn leven weer op de rit heeft, wint het het vertrouwen terug van zijn jongste zoon (Hardy) en maakt van hem een worstelaar c.q. martial arts-specialist. Zijn broer (Edgerton) heeft het echter niet zo op zijn vader en werkt aan een eigen loopbaan als worstelaar. De twee broers doen beide mee aan hetzelfde toernooi en komen recht tegenover elkaar te staan.
Bekijk de afbeelding

In Time (2011)

Maandag 28 april om 20:30 op Veronica

In een niet nader gespecificeerde toekomst is geld vervangen door tijd. Bij iedereen stopt op vijfentwintigjarige leeftijd het fysieke ouderdomsproces. Op dat moment begint een klok in je linkeronderarm af te tellen van één jaar naar nul. Om te overleven moet je dus tijd vergaren en dat kan op diverse manieren: verdienen, stelen of erven. Tijd is dus het handelsmiddel geworden waar alles om draait. Het resultaat van dit systeem is simpel: de rijken kunnen voor eeuwig leven en de armen sterven snel. Will Salas valt in die laatste categorie; hij leeft van minuut tot minuut totdat een rijke man, die al meer dan honderd jaar leeft en wil sterven, hem een eeuw cadeau doet. Met deze macht kan hij zijn strijd tegen het corrupte systeem eindelijk op niveau voeren. Daarbij krijgt hij de hulp van de beeldschone en steenrijke Sylvia Weis.
Bekijk de afbeelding

Léon (1994)

Dinsdag 29 april om 22:40 op RTL7
Regie: Luc Besson

De twaalfjarige Mathilda kan op het nippertje ontsnappen aan een moordaanslag. Haar familieleden, waaronder haar kleine broertje, komen wel om het leven. Een foutgelopen drugshandel geleid door Norman Stansfield, een corrupt lid van de anti-drugsbrigade is de reden voor de wrede aanslag. Mathilda zoekt beschutting in het appartement van haar buurman Leon.
Bekijk de afbeelding

Magic Mike (2012)

Woensdag 30 april om 20:30 op RTL5

De film gaat over stripper Mike, die een jonge danser onder zijn hoede neemt en hem leert hoe je moet feesten, vrouwen moet versieren en makkelijk geld kan verdienen.
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Donderdag 1 mei om 20:30 op Veronica

Harry gaat samen met zijn vrienden Ron en Hermione naar het WK Quidditch. Helaas loopt dit evenement mis doordat een groep volgelingen van Voldemort, ook wel Dooddoeners genoemd, door het veld parradeert. Er zijn gelukkig geen gewonden of doden maar de kans dat Voldemort gaat terugkeren wordt wel steeds groter... Op Hogwarts is er een ander evenement; het Tri Wizard Tournement. Hierin moeten drie kampioenen van drie verschillende toverscholen drie gevaarlijke opdrachten voltooien om de Toverschool beker te winnen. Deze drie kampioenen worden door de Goblet of Fire gekozen. Hij kiest Fleur Delacour van Beauxbatons, Viktor Krum van Klammfels en Cedric Diggory van Hogwarts. Echter, de vuurbeker spuwt nóg een naam uit; Harry Potter...
Bekijk de afbeelding

The Godfather: Part II (1974)

Vrijdag 2 mei om 20:40 op Canvas

Nu Michael de leider van de familie is, schakelt hij zijn concurrenten uit. Hij wil de zaken uitbreiden naar het Westen van Amerika, maar is ongeduldig van aard en maakt daardoor veel vijanden. Er wordt een aanslag op zijn leven gepleegd en hij besluit om de leiding tijdelijk over te geven aan zijn halfbroer Tom. Michael gaat zelf op zoek naar de verrader van de familie in Cuba.


NieuwsFilm

meest populair