Algemeen

Gerucht: Jason Mamoa heeft getekend voor 'Batman vs. Superman'

De film lijkt steeds meer op Justice League.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 27.04.2014 om 18:10 in Algemeen
Eind vorig jaar schreven we al dat Jason Momoa in onderhandelingen is voor Batman vs. Superman. Toen was het nog een gerucht en nu zou Momoa volgens een bron van Batman News al getekend hebben. Het nieuws komt slechts een paar dagen na de aankondiging dat Ray Fisher de rol van Cyborg zal spelen.

Momoa is een tijdje in verband met die rol genoemd, maar wordt ook genoemd als mogelijke Aquaman. Tegelijk zijn er nog veel andere namen die rond deze rollen genoemd worden. Zo zou Dwayne Johnson Green Lantern spelen en Josh Holloway Aquaman.

Mocht Momoa echt gecast worden als superheld in Batman vs. Superman dan begint de film wel heel erg op een verkapte Justice League te lijken. Er is al een Cyborg (Fisher), Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot).

Batman vs. Superman gaat op 28 april 2016 in première.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Ik denk dat de film wel infeiten een soort Rise van Justice wordt.

M0vieFreak

Avatar

Ik denk dat aan het eind van de film iedereen word geïntroduceerd voor de Justice League.

STYD

Avatar

Dat denk ik ook. Dat op het eind te zien is dat Lex Luthor samenwerkt met Bizarro of Darkseid. En dat ze dan de JHstice League oprichten waarin iedereen snel geintroduceerd zal worden en dat de voorzet is naar de hoog verwachten Justice League film.

AlPac

Avatar

Volgens mij gaan ze ook allemaal op het einde van de film verschijnen. Of een after credit scene, als voorloper van de justice league film.

benjamin

Avatar

Verschijningen op het einde van de film zou ik nu zelf niet zo geweldig vinden: laat de climax maar over aan de helden uit de film, waarom moet elke film eindigen met reclame voor de volgende, hou dat dan ten minste voor na de credits.

eltorro

Avatar

Hopelijk geen Aquaman :x

jaime91

Avatar

AlPac "Volgens mij gaan ze ook allemaal op het einde van de film verschijnen. Of een after credit scene, als voorloper van de justice league film."

Ik hoop het! Hoewel ik Mamoa een ontzettend badass acteur vind, en hem zeker weten een rolletje in de Justice League wil zien spelen, wil ik wel een Batman vs Superman film zien!

keesje500

Avatar

Het is bekend gemaakt dat zack snyder ook justice league zal regisseren!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair