‘Transformers’-producent verfilmt Mark Millars 'MPH'

Zo'n beetje elke comic van Millar lijkt in aanmerking te komen voor een filmversie.

Met comicverfilmingen als Wanted en Kick-Ass doet Mark Millar het uitstekend in Hollywood. Eerder deze maand hoorden we nog dat Fox aan de slag gaat met een filmversie van Millars Superior en nu komt het nieuws naar buiten dat er werk wordt gemaakt van een verfilming van zijn nog te verschijnen comic MPH.

Transformers-producent Lorenzo di Bonaventura heeft een optie op MPH, een comic die vanaf 21 mei in de winkels komt te liggen. Millar is alvast laaiend enthousiast over de aanstaande verfilming:

"Di Bonaventura is een van de grote jongens in het wereldje. Hij huurde Chris Nolan in voor Batman en kocht de rechten voor Harry Potter toen hij aan het hoofd stond van Warner Bros. Daarnaast is hij ook nog eens de man achter de Transformers films, dus hij is iemand die weet hoe je grote films moet maken."

MPH gaat over jongeren in Detroit die op een dag een mysterieuze drug uitproberen en vervolgens zeven dagen lang sneller dan het licht zijn. Millar omschrijft de film als The Fast and the Furious, maar dan zonder auto's.



NieuwsFilm

meest populair