Jamie Chung als GoGo in Disney/Marvels 'Big Hero 6'

Ook Maya Rudolph (Bridesmaids) leent haar stem aan de animatiefilm.

Actrice Jamie Chung gaat haar stemmen lenen aan het personage GoGo Tomago in de animatiefilm Big Hero 6 van Walt Disney en Marvel Studios. Het bericht is nog niet officieel bevestigd, maar de actrice plaatste de rol al wel op haar - ondertussen aangepaste - profielpagina op de website van NBC.

Chung, die te zien was in films als Sucker Punch, Premium Rush en The Hangover en binnenkort de rol speelt van Sin City: A Dame to Kill For, is de tweede naam die een stem inspreekt voor de superheldenanimatiefilm. Eerder maakte komiek T.J. Miller bekend dat hij de stemrol heeft van het personage Fred. Ook dit bericht is nog niet officieel bevestigd door Disney.

TheWrap voegt hieraan toe dat ook Maya Rudolph, bekend uit The Way Way Back (2013) en Bridesmaids (2011), een stem voor haar rekening neemt. Voor welk personage het is, wist de website niet te melden.

Big Hero 6 van regisseur Don Hall (Winnie de Poeh) en Chris Williams (Bolt) wordt gebaseerd op de Marvel strips rond het superheldenteam Big Hero 6. Dit team bestaat uit Hiro Takachiho, Baymax, Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago en Honey Lemon. Vanaf 11 februari 2015 draait Big Hero 6 in de Nederlandse (3D) bioscoop.

Hieronder GoGo:



NieuwsFilm

meest populair