De 'Sinister Six' lijken onthuld

De aftiteling van The Amazing Spider-Man 2 bevat een mooie easter egg.

Het is geen geheim dat Sony op een bijzondere manier zijn Spider-Man universum wil uitbreiden. Zo is Drew Goddard aangesteld om een Sinister Six-film te schrijven en regisseren. Tijdens de aftiteling van The Amazing Spider-Man 2 was vermoedelijk te zien welke slechteriken deel uit maken van dat slechterikenteam.

Sony en Shazam onthulden vandaag dat als kijkers de app gebruiken tijdens de aftiteling van de film, ze een kopie krijgen van de credits (alleen dan zonder de titels). Dat leverde een zestal afbeeldingen op, die lijken te verwijzen naar de Sinister Six. Als je die line-up volgt, kom je uit op Green Goblin, Doctor Octopus, Rhino, Vulture, Kraven the Hunter en Mysterio (of de Chameleon).

Er is in eerdere films in de franchise al eens verwezen naar een aantal van die personages. En een tweetal ervan is al gecast: Green Goblin wordt gespeeld door Dane DeHaan en Rhino door Paul Giamatti.

Mocht je de afbeeldingen zelf in beweging zien, dan moet je tijdens de aftiteling van The Amazing Spider-Man 2 het liedje It’s On Again van Alicia Keys even Shazam gebruiken. Hieronder de zes afbeeldingen.













NieuwsFilm

meest populair