Algemeen

De 'Sinister Six' lijken onthuld

De aftiteling van The Amazing Spider-Man 2 bevat een mooie easter egg.

door Jim Pedd op 30.04.2014 om 15:54 in Algemeen
Het is geen geheim dat Sony op een bijzondere manier zijn Spider-Man universum wil uitbreiden. Zo is Drew Goddard aangesteld om een Sinister Six-film te schrijven en regisseren. Tijdens de aftiteling van The Amazing Spider-Man 2 was vermoedelijk te zien welke slechteriken deel uit maken van dat slechterikenteam.

Sony en Shazam onthulden vandaag dat als kijkers de app gebruiken tijdens de aftiteling van de film, ze een kopie krijgen van de credits (alleen dan zonder de titels). Dat leverde een zestal afbeeldingen op, die lijken te verwijzen naar de Sinister Six. Als je die line-up volgt, kom je uit op Green Goblin, Doctor Octopus, Rhino, Vulture, Kraven the Hunter en Mysterio (of de Chameleon).

Er is in eerdere films in de franchise al eens verwezen naar een aantal van die personages. En een tweetal ervan is al gecast: Green Goblin wordt gespeeld door Dane DeHaan en Rhino door Paul Giamatti.

Mocht je de afbeeldingen zelf in beweging zien, dan moet je tijdens de aftiteling van The Amazing Spider-Man 2 het liedje It’s On Again van Alicia Keys even Shazam gebruiken. Hieronder de zes afbeeldingen.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Dus geen Electro, Sandman en/of Venom? Mmmhm...
Maar een leuk clubje verder.

Thiver

Avatar

Ah, gelukkig. Geen Electro meer. Smiley face

Ereptile

Avatar

Dus we zien de Glider van de Green Goblin, de armen van Octavius, de hoorn van The Rhino, de veren van The Vulture, de ??? van Kraven? en een wit maskerachtig gezicht van Mysterio of Chameleon.

Wat is dat ding dat voor Kraven moet staan? En zouden Shocker of The Scorpion er eventueel ook in kunnen komen?

UPDATE op CBM:
UPDATE: Perhaps not! According to The Wrap, the images above were simply designed to give fans an idea of what they should possible expect from The Sinister Six, and that the team members, "have not been decided on, as Goddard is still finalizing the script. One veteran talent representative told TheWrap that production could begin as early as January 2015." What do you guys think? Be sure to sound off with your thoughts and theories below!Bron.

Olrik

Avatar

Had persoonlijk gehoopt dat Electro en The Lizard erbij zouden zitten, maar zoveel maakt dat eigenlijk ook weer niet uit.
Hoop dat ze wat goeds zullen weten te maken van The Sinister Six en dat hun perspectieven en problemen uitgebreid aan bod zullen komen.

FilmMaster

Avatar

Ik hoop dat Shocker erbij komt.

NieuwsFilm

meest populair