Nieuwe foto's 'The Expendables 3'

Met onder meer de complete cast, zwaar bewapend.

Enige tijd terug zagen we een foto voorbijkomen waarop een groot gedeelte van de cast van The Expendables 3 te zien is. Op die foto ontbraken nog enkele grote namen, maar op onderstaande foto duikt zo'n beetje de complete groep op. Daarnaast zie je nog een paar (set)foto's, ook met Wesley Snipes. Deze acteur bracht de afgelopen jaren meer tijd door achter de tralies dan voor de camera.

In Nederland draait EX3 van regisseur Patrick Hughes vanaf 14 augustus in de bioscoop. Zoals de eerdere "Roll Call"-trailer al aangaf zou dit zomaar eens de laatste in de reeks kunnen zijn.





In The Expendables 3 komt Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team face-to-face te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), de oud-medeoprichter van The Expendables en tegenwoordig een meedogenloze wapenhandelaar waarvan Barney dacht dat hij hem eerder "vervangbaar" had gemaakt. Stonebanks heeft maar één doel: een einde maken aan The Expendables. Voor de onvermijdelijke confrontatie werft Barney een hele reeks nieuwe high-tech teamleden.



NieuwsFilm

meest populair