Trailer 'Jarhead 2: Field of Fire' (afrader)

Deze straight-to-dvd sequel op Sam Mendes' oorlogsfilm (2005) komt echt compleet uit het niets.

In 2005 kwam regisseur Sam Mendes met Jarhead, een uitstekende oorlogsfilm met Jake Gyllenhaal, Jamie Foxx en Peter Sarsgaard. Inmiddels zijn we negen jaar verder en staat ons een sequel te wachten. Jarhead 2: Field of Fire, een film van regisseur Don Michael Paul (Who's Your Caddy?, 2007), heeft op de titel na helemaal niets met de originele film te maken. Hieronder vind je de trailer.

De door de oorlog gedesillusioneerde korporaal Chris Merriman krijgt de leiding over een eenheid die de missie heeft meegekregen om een afgelegen kamp nabij Taliban-territorium te bevoorraden. Later blijkt dat ze een veel belangrijkere taak hebben: het helpen ontsnappen van een Afghaanse vrouw die wereldberoemd is geworden vanwege haar verzet tegen de Taliban. Zonder tanks en steun vanuit de lucht moeten Merriman en zijn mannen alles op alles zetten om de vrouw veilig het land uit te krijgen.

Hoofdrollen zijn er voor Jesse Garcia, Bokeem Woodbine, Esai Morales, Cole Hauser, Stephen Lang en Josh Kelly. Jarhead 2: Field of Fire komt op 19 augustus uit op Blu-ray en dvd.



NieuwsFilm

meest populair