Roberto Orci regisseert 'Star Trek 3'

Paramount gaat er toch in mee.

Het lijkt erop dat Paramount Pictures van gedachten veranderd is. In eerste instantie werd erover gesproken dat Roberto Orci Star Trek 3 zou regisseren, maar dat de studio het hier niet mee eens was. Vervolgens was er het bericht dat hij bijna zeker de regisseur was en nu is daar eindelijk een bevestiging.

Volgens Variety gaat Orci de film regisseren, die hij ook geschreven heeft. Samen met Patrick McKay en J.D. Payne werkt hij nog aan het scenario. Orci werkte eerder samen met regisseur J.J. Abrams aan Star Trek en Into Darkness en weet dus heel goed hoe de franchise eruit ziet.

Desondanks twijfelde Paramount in eerste instantie. In 2016, het jaar waarin de film waarschijnlijk uitkomt, beleeft de franchise zijn vijftigste verjaardag en dat moet uiteraard gevierd worden. Om Orci, die nog nooit eerder een film regisseerde, dan op de regiestoel te zetten van dit miljoenenproject, is een flinke gok.

Toch heeft de studio er nu voldoende vertrouwen in, dus gaat het feestje voor Orci in elk geval door. Of de franchise een dertiende film krijgt in 2016 is nog niet helemaal zeker, maar het moet gek lopen, wil dat niet het geval zijn.



NieuwsFilm

meest populair