Gerucht: Universal komt in 2016 met film rondom Namor the Sub-Mariner

De zoveelste Marvel superheld die richting het witte doek gaat?

Volgens het nieuwste gerucht van Latino Review krijgen we op 4 november 2016 een film rondom Namor. De Sub-Mariner van Marvel is nog de enige superheld waar Universal de rechten van heeft en het gerucht gaat nu dat de studio hier eindelijk iets mee wil gaan doen.

Namor the Sub-Mariner, in het Nederlands Prins Namor (de Onderzeeman), is een karakter uit de strips van Marvel Comics, een van Marvels oudste superhelden. Hij werd in 1939 bedacht door schrijver Bill Everett voor het tijdschrift Motion Picture Funnies Weekly. Namor, de zoon van een menselijke kapitein en een prinses van het mythische onderwater koninkrijk Atlantis, bezit de krachten van het zogenaamde "Homo mermanus" ras. Marvels antiheld staat bekend als iemand met een kort lontje, maar ook als een vijandig iemand die zich uit wraak afzet tegen de mensheid.

Voor zover we weten is er nog geen script en het wordt nog een behoorlijke opgave om de juiste regisseur te vinden voor zo'n grootschalig project. Aan de andere kan zou het natuurlijk zomaar kunnen dat Universal de film enkel maakt om de rechten in handen te houden. Marvel is vandaag de dag zo populair dat een film over Namor niet eens zo'n groot risico is.



NieuwsFilm

meest populair