Video

Eerste trailer 'Hellion' met Aaron Paul

Weet de Breaking Bad-ster ook een dramafilm in zijn eentje te trekken?

door Bram de Groot op 21.05.2014 om 08:49 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de film Hellion, geschreven en geregisseerd door Kat Chandler. In het drama zijn rollen weggelegd voor Aaron Paul, Juliette Lewis, Deke Garner en Josh Wiggins.

In Hellion volgen we de alleenstaande vader Hollis (Paul) en zijn twee zoontjes, de tiener Jacob en de jongere Wes. Hollis voedt zijn kinderen bijna niet op, maar als de kinderbescherming Wes uit huis plaatst, proberen Hollis en Jacob er alles aan te doen om hem weer terug te krijgen.

Het drama ging eerder dit jaar in première op het Sundance Film Festival en volgende maand verschijnt Hellion beperkt in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Oh oh, Amerika en hun rednecks :D

MRDammann

Avatar

Aaron Paul is een geweldig acteur en dit gaat denk ik ook wel een goeie film worden. Echt zo'n typische Amerikaanse film, maar geen grote Amerikaanse blockbuster zoals Aaron Paul eerder deed bij Need for Speed. Deze film doet me eerder denken aan Mud en Promised Land

benjamin

Avatar

Dit ziet er zo spectaculair oneindig veel interessanter uit dan dat Need For Speed-vehikel van Paul. Must-seetje op het eerste zicht.

jefta22

Avatar

Deze film lijkt ook mij zeer goed! Echter, deze film zou ik niet in een bioscoop bekijken. Deze zou ik eerder kijken als ik op een avond een keer alleen ben.

NieuwsFilm

meest populair