Sigourney Weaver wil vijfde 'Alien'-film

Ze vindt dat het verhaal van Ripley nog niet helemaal verteld is.

Na vier films zou je denken dat het verhaal van Ripley in de Alien-franchise voorbij is. Niet alleen is ze meermaals tegenover de aliens gezet, ook heeft ze iedereen waar ze ooit van hield verloren, is ze overleden en weer tot leven gewekt. Het leek erop dat de belangrijkste mensen achter de franchise het wel door hadden dat haar verteld is, maar volgens Sigourney Weaver, die de rol speelde, kan het goed zijn dat er nog een nieuwe film in de franchise komt met Ripley erin.

”Als we een vijfde hadden gemaakt, dan had ik er niet aan getwijfeld dat haar menselijkheid overwonnen had,” begon ze haar verhaal. ”Ik heb het gevoel dat er nog altijd meer te vertellen valt. En heb het gevoel dat fans het verhaal afgemaakt willen zien worden. Ik kan me een situatie voorstellen, waarin we het verhaal ook daadwerkelijk af maken.”

Of die vijfde film er ooit daadwerkelijk komt is nog even afwachten. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld nog gewerkt aan een vervolg op Prometheus, dat een prequel op de franchise was. Een nieuwe Alien-film lijkt zo gezien niet heel logisch.



NieuwsFilm

meest populair